×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 995

Σελίδα 14 από 14

Με πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων των  Ράλλειων Πειραματικών Δημοτικών Σχολείων (http://www.sgkdralleios.gr/) κάθε Σάββατο - από τον Οκτώβριο έως και τον Μάιο – πραγματοποιούνται στους χώρους και τις αίθουσες του σχολείου μαθήματα:

  • Χορού
  • Ηλεκτρονικών Υπολογιστών
  • Καράτε
  • Ζωγραφικής – Καλλιτεχνικών

Οι δραστηριότητες είναι ανοικτές για όλα τα παιδιά της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης,  ακόμα και άλλων σχολείων, και υλοποιούνται από Εθελοντές γονείς.

Το 1ο βήμα για την οργάνωση αυτών των μαθημάτων είναι η Συνεδρίαση και Πρακτικό Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων όπου περιγράφεται η ιδέα της δραστηριότητας και μοιράζονται αρμοδιότητες για α) την αναζήτηση των εθελοντών, β) την ενημέρωση των γονέων και γ) τη συλλογή των δηλώσεων συμμετοχής των μαθητών. Η σύμφωνη γνώμη της Διεύθυνσης του σχολείου είναι απαραίτητη.

Πρακτικές συμβουλές:

  • Χρειάζεται η παρουσία 2-3 γονέων εθελοντών κατά την ώρα των μαθημάτων για το άνοιγμα του σχολείου, την επιτήρηση των χώρων του σχολείου και την ομαλή αποχώρηση όλων.
Σελίδα 14 από 14

PARENTBOOK.GR

Μια μοντέρνα οικογένεια βάφει τα στερεότυπα με το χρώμα που της ταιριάζει. 

Το parentbook.gr είναι μια ιστοσελίδα για όλες τις οικογένειες. Εκείνες που έχουν παιδί, εκείνες που βιώνουν εγκυμοσύνη, δεν έχουν παντρευτεί, εκείνες που δεν θα παντρευτούν ποτέ. Γονείς, singles, κατοικίδια, όλοι μια παρέα εδώ, επιλέγουμε το χρώμα που μας ταιριάζει…

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία. More details…