Οι Αρχές της Αυστραλίας θα ακυρώσουν τα διαβατήρια των καταδικασθέντων παιδεραστών και θα τους απαγορεύει την έξοδο από τη χώρα στο πλαίσιο νέας αυστηρής νομοθεσίας που στόχο έχει να βάλει τέλος στον τουρισμό για σεξ με ανήλικους.
Ελαφρώς κυματιστά, «σπαστά» ή με μπούκλα, κοντά ή μακριά, τα σγουρά μαλλιά είναι πάντα εντυπωσιακά.
Μέσα σε 18 μήνες είδε τον εαυτό της να αλλάζει θεαματικά.
Οι διαστάσεις της τελευταίας ανεγκέφαλης μόδας του ίντερνετ ονόματι “Blue Whale game” γίνονται όλο και μεγαλύτερες, αφού απ’ ό,τι φαίνεται είχαμε το πρώτο θύμα αυτής της υποθεσης και στην Ελλάδα.
Το τεστ κατάθλιψης είναι ένας απλός τρόπος για να διαπισώσετε αν παρουσιάζετε σημάδια κατάθλιψης.
Το τεστ συναισθηματικής νοημοσύνης είναι ένας απλός τρόπος για να διαπισώσετε αν έχετε υψηλή συναισθηματική νοημοσύνη.
Η αναλγητική και αντιβηχική ουσία κωδεΐνη (codeine) δεν πρέπει να χορηγείται για τον πόνο και το βήχα στα παιδιά, αναφέρουν Αμερικανοί επιστήμονες σε έκθεση που εξέδωσε η Αμερικανική Ακαδημία Παιδιατρικής (AAP) με τίτλο “Codeine: Time to say Νo” και δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Pediatrics.
Είναι σύνηθες φαινόμενο στις μέρες μας, πολλοί άνθρωποι στην προσπάθεια απώλειας βάρους, αυθαίρετα ή παρασυρόμενοι από διαφόρων ειδών διατροφικές φήμες, χωρίς καμιά επιστημονική υπόσταση, να αποκλείουν το ψωμί από το καθημερινό τους διαιτολόγιο, θεωρώντας το ένοχο για την προσθήκη περιττών κιλών.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ INSTAGRAM

PARENTBOOK.GR

Μια μοντέρνα οικογένεια βάφει τα στερεότυπα με το χρώμα που της ταιριάζει. 

Το parentbook.gr είναι μια ιστοσελίδα για όλες τις οικογένειες. Εκείνες που έχουν παιδί, εκείνες που βιώνουν εγκυμοσύνη, δεν έχουν παντρευτεί, εκείνες που δεν θα παντρευτούν ποτέ. Γονείς, singles, κατοικίδια, όλοι μια παρέα εδώ, επιλέγουμε το χρώμα που μας ταιριάζει…

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία. More details…