Σας έχω νέα, μάσκα μαλλιών με υλικά που όλες έχουμε στο σπίτι.
Σήμερα υπάρχουν χιλιάδες θεραπείες και τεχνικές για τη διατήρηση υγιούς δέρματος και λαμπερών μαλλιών, οι οποίες είναι γεμάτες με θρεπτικά συστατικά που σας βοηθούν να φαίνεστε υγιείς και σε εξαιρετική κατάσταση.
Εδουάρδος Χατζηχάννας, Ωτορινολαρυγγολόγος
Καθώς το καλοκαίρι απομακρύνεται σταδιακά και η ζωή μας επανέρχεται στους φυσιολογικούς ρυθμούς η επιστροφή στην πόλη, την εργασία, τα σχολεία συνοδεύεται από την αύξηση των μολυσματικών νόσων που μεταδίδονται συνήθως με την αναπνοή και με το άγγιγμα.
Ο θυμός είναι ένα ανθρώπινο συναίσθημα, απολύτως «υγιές» αλλά παρεξηγημένο και συχνά κοινωνικά μη αποδεκτό.
27 Αύγουστου 1988. Η Ελπίδα Αρτέμη ανησύχησε για τον αδελφό της, τον γνωστό συγγραφέα Κώστα Ταχτσή, καθώς για δύο μέρες δεν σήκωνε το τηλέφωνό του.
Παρόλο που το pole dancing έχει συνδεθεί με τον αισθησιακό χορό των στρίπερς, είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους εκγύμνασης. Βελτιώνει την εικόνα του σώματος γρήγορα και αποτελεσματικά, ενώ παράλληλα κάνει καλό στην υγεία και στη ψυχική κατάσταση.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ INSTAGRAM

PARENTBOOK.GR

Μια μοντέρνα οικογένεια βάφει τα στερεότυπα με το χρώμα που της ταιριάζει. 

Το parentbook.gr είναι μια ιστοσελίδα για όλες τις οικογένειες. Εκείνες που έχουν παιδί, εκείνες που βιώνουν εγκυμοσύνη, δεν έχουν παντρευτεί, εκείνες που δεν θα παντρευτούν ποτέ. Γονείς, singles, κατοικίδια, όλοι μια παρέα εδώ, επιλέγουμε το χρώμα που μας ταιριάζει…

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία. More details…