Τι συμβαίνει με τον «άγγελο» στο υπερηχογράφημα ενός μωρού

Λίγες μέρες μετά την εικόνα από ένα υπερηχογράφημα ενός «δαίμονα» να σκύβει πάνω από ένα αγέννητο παιδί που έγινε viral στο διαδίκτυο μια μητέρα θέλει να... διορθώσει την ισορροπία ανάμεσα στο καλό και το κακό δείχνοντας το δικό της υπερηχογράφημα με έναν «άγγελο» πάνω από το μωρό της.

Η 26χρονη Kelly Lewis μοιράζεται λοιπόν την εικόνα που δείχνει κάτι που μοιάζει με έναν άγγελο να σκύβει πάνω από το παιδί της με το μωρό να χαμογελάει όπως λέει η ίδια. Η μητέρα είπε ότι ένας φίλος της είδε την εικόνα από το υπερηχογράφημα και της το θύμισε. Η ίδια είπε «Ο φίλος μου είδε την εικόνα με τον «δαίμονα» και του θύμισε το υπερηχογράφημα του μωρού μου που είχε γίνει το 2012.

«Μοιάζει με έναν άγγελο να ακουμπά πάνω από το μωρό μου. Είναι τόσο σαφές και κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του όταν το είδε» είπε η μητέρα ενώ δεν μπορεί να είναι γνωστό αν η φωτογραφία είναι αποτέλεσμα επεξεργασίας ή πραγματική. Όπως είπε η γυναίκα η εγκυμοσύνη της ήταν «καταπληκτική» και ο υπέρηχος έκανε την ίδια να αισθάνεται ότι η κόρη της ήταν «ευλογημένη» και πρόσθεσε «Οι άνθρωποι που είδαν την εικόνα είπαν ότι έμοιαζε με κάποιον που ακουμπά πάνω της κρατώντας την ασφαλή, είναι σαν να έχει ευλογηθεί. Όταν είδα τις φωτογραφίες του δαίμονα ήθελα να μοιραστώ τον άγγελο ως αντίδοτο. Είναι ένα υπέροχο πράγμα που έχει γίνει.»

Η φωτογραφία με τον «δαίμονα» στο υπερηχογράφημα δημοσιεύτηκε στο imgur με τον τίτλο «Το υπεροχογράφημα από έναν φίλο. Όταν το δείτε...» Με μια πρώτη ματιά φαίνεται απλώς ένα μωρό αλλά στη συνέχεια αν παρατηρήσει κανείς καλύτερα δεξιά βλέπει μια παράξενη εικόνα την οποία οι χρήστες του διαδικτύου αποκαλούν «δαίμονα». Οι γνώμες διίστανται βέβαια ως προς τι μοιάζει με τις πιο δημοφιλείς επιλογές να λένε ότι είναι μια ινδουιστική θεά, μια γοργόνα ή ένας δαίμονας. Κατά καιρούς βέβαια έχουν κυκλοφορήσει διάφορες εικόνες υπερηχογραφημάτων που είναι αποτέλεσμα επεξεργασίας χωρίς να μπορεί να διαπιστωθεί ποια είναι αληθινή.

 

πηγή: newsbeast.gr
ParentBook

Τι παίζει; Ό,τι παίζει στο διαδίκτυο. Χαλαρά, σοβαρά, περίεργα, όλα εδώ #googlarotrogontas

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ INSTAGRAM

PARENTBOOK.GR

Μια μοντέρνα οικογένεια βάφει τα στερεότυπα με το χρώμα που της ταιριάζει. 

Το parentbook.gr είναι μια ιστοσελίδα για όλες τις οικογένειες. Εκείνες που έχουν παιδί, εκείνες που βιώνουν εγκυμοσύνη, δεν έχουν παντρευτεί, εκείνες που δεν θα παντρευτούν ποτέ. Γονείς, singles, κατοικίδια, όλοι μια παρέα εδώ, επιλέγουμε το χρώμα που μας ταιριάζει…

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία. More details…