Ποιά τροφή σου "κόβει" τις λιγούρες

Το πρωινό είναι το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας μπλα, μπλα, μπλα.

Αυτό το ξέρετε. Με τι πρέπει να το φτιάξετε για να έχει όντως ευεργετικά οφέλη ξέρετε όμως;

Είναι από αυτές τις τροφές που, μπορεί, ως παιδί μπορεί να μην έβαζες καν στο στόμα σου ή να τα έβγαζες από την πίτσα (!), αλλά μεγαλώνοντας αλλάζεις γνώμη. Σε κάθε περίπτωση, είναι από τις γεύσεις που, όταν πια έχουν κάπως σταθεροποιηθεί τα γευστικά σου στάνταρ, είτε τις λατρεύεις, είτε τις απεχθάνεσαι.

Αν ανήκετε στους «τυχερούς» που αγαπούν τη γεύση και την υφή των μανιταριών τότε γνωρίζετε ότι μπορούν να απογειώσουν μια ομελέτα, να στείλουν ένα σάντουιτς σε άλλο επίπεδο ή να φαγωθούν και μόνα τους, ψητά στο φούρνο με λίγο λάδι. Αυτό που ίσως δεν γνωρίζατε είναι πως, εκτός του ότι βελτιώνουν κάθε πιάτο, ως άριστη πηγή πρωτεινών, καταναλώνοντας τα στο πρώτο γεύμα της ημέρας σας, μπορούν να σας κάνουν να νιώθετε χορτάτη για πολύ περισσότερο. Αυτό, κατ' επέκταση, σημαίνει λιγότερη επιθυμία να «τσιμπήσετε» κάτι, αργότερα μέσα στην ημέρα. Αυτό ακριβώς υποστηρίζει νέα έρευνα η οποία δημοσιεύτηκε πρόσφατα στο περιοδικό Appetite.

Πως επιτυγχάνεται κάτι τέτοιο όμως στην πράξη;

Διαβάστε περισσότερα

 

George of the Jungle

Είμαι ο Γιώργος και θα σας γράφω τα άρθρα τα "αντρίκια" - Συνταγές & Τεχνολογία"  #George_of_the_Jungle

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ INSTAGRAM

PARENTBOOK.GR

Μια μοντέρνα οικογένεια βάφει τα στερεότυπα με το χρώμα που της ταιριάζει. 

Το parentbook.gr είναι μια ιστοσελίδα για όλες τις οικογένειες. Εκείνες που έχουν παιδί, εκείνες που βιώνουν εγκυμοσύνη, δεν έχουν παντρευτεί, εκείνες που δεν θα παντρευτούν ποτέ. Γονείς, singles, κατοικίδια, όλοι μια παρέα εδώ, επιλέγουμε το χρώμα που μας ταιριάζει…

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία. More details…