Η Βουλή της Ολλανδίας απαγόρευσε τη μπούρκα σε σχολεία, νοσοκομεία και μέσα μεταφοράς.

Οι μουσουλμάνες στην Ολλανδία δεν θα μπορούν, από εδώ και πέρα, να εμφανίζονται με μπούρκα ή νικάμπ, σε δημόσια μέσα μαζικής μεταφοράς, κυβερνητικά κτίρια, σχολεία ή νοσοκομεία.

Κι αυτό, γιατί η κάτω βουλή του ολλανδικού Κοινοβουλίου ενέκρινε την απαγόρευση των ισλαμικών ενδυμάτων που καλύπτουν το πρόσωπο, σε δημόσιους χώρους.

Με αυτήν την απόφαση, η Ολλανδία, γίνεται η τελευταία χώρα της ΕΕ που επιβάλει περιορισμούς στα ενδύματα που φορούν οι μουσουλμάνες.

«Ο νόμος ψηφίστηκε», διαβεβαίωσε η πρόεδρος της κάτω βουλής του κοινοβουλίου, Καντίτζα Αρίμπ. bild Το συγκεκριμένο ζήτημα ήταν εδώ και χρόνια ψηλά στην ατζέντα, με το αντιισλαμικό «Κόμμα για την Ελευθερία», που προηγείται στις δημοσκοπήσεις ενόψει των εκλογών του Μαρτίου, να ζητά την πλήρη απαγόρευση.

Το μόνο που απομένει, τώρα, είναι η έγκριση του νομοσχεδίου από τη Γερουσία.

 

ParentBook

Τι παίζει; Ό,τι παίζει στο διαδίκτυο. Χαλαρά, σοβαρά, περίεργα, όλα εδώ #googlarotrogontas

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ INSTAGRAM

PARENTBOOK.GR

Μια μοντέρνα οικογένεια βάφει τα στερεότυπα με το χρώμα που της ταιριάζει. 

Το parentbook.gr είναι μια ιστοσελίδα για όλες τις οικογένειες. Εκείνες που έχουν παιδί, εκείνες που βιώνουν εγκυμοσύνη, δεν έχουν παντρευτεί, εκείνες που δεν θα παντρευτούν ποτέ. Γονείς, singles, κατοικίδια, όλοι μια παρέα εδώ, επιλέγουμε το χρώμα που μας ταιριάζει…

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία. More details…