4 Τρόποι Αποθήκευσης Παιχνιδιών

Τα μικρά παιδιά, η αλλιώς τα βλαστάρια σας όπως καμιά φορά τα αποκαλείτε, προκαλούν όταν το θέλουν μεγάλες συμφορές και ακαταστασίες!

Μόλις το παιχνίδι τελειώσει ο εφιάλτης ξεκινά και το μάζεμα των παιχνιδιών είναι δύσκολο ειδικά αν δεν έχετε που να τα «τρυπώσετε».

Εμείς είμαστε εδώ για να κάνουμε τον εφιάλτη σας όνειρο και να σας παρουσιάσουμε 4 αποθηκευτικούς χώρους των παιχνιδιών που μέχρι σήμερα δεν είχατε ποτέ φανταστεί.

Πλαστικό βάζοΑν έχετε χάσει ή απλά πετάξει την συσκευασία των αγαπημένων lego μπορείτε να την αντικαταστήσετε με ένα πλαστικό δοχείο ή πλεξιγκλάς, διάφανο κατά προτίμηση για να φαίνεται το περιεχόμενό του. Το ανοιχτό βάζο θα σας βγάλει από τη δύσκολη θέση καθώς είναι ιδανικό σκεύος αποθήκευσης πολλών μικρών παιχνιδιών ενώ το παιδί σας θα έχει άμεση πρόσβαση σε αυτό και θα μπορεί και μόνο του να τα βάζει πάλι πίσω στη θέση τους.

Τα πλαστικά βάζα είναι η ιδανική περίπτωση αποθήκευσης καθώς τα παιχνίδια είναι εμφανή και αποθηκεύονται και εύκολα.

Σακίδιο γυμναστηρίουΑν κάποτε είχατε κάνει μια συνδρομή σ’ ένα γυμναστήριο που ποτέ δεν πατήσατε το πόδι σας αλλά σας έμεινε το σακίδιο και μερικά κιλά παραπάνω δεν έχετε παρά να το χρησιμοποιήσετε για την αποθήκευση των παιχνιδιών. Είναι μια εύκολη λύση καθώς μπορείτε να «πετάξετε» μέσα όλα τα παιχνίδια και κυρίως αυτά που βρίσκεται κάτω από τις πολυθρόνες, τα έπιπλα και τα χαλιά.

Μιας και στο γυμναστήριο δε το χρησιμοποιήσατε ας πιάσει τόπο στην αποθήκευση.

Βιτρίνα αυτοκινήτωνΟ καλύτερος τρόπος έκθεσης των μικρών αυτοκινήτων είναι μια βιτρίνα έτσι ώστε να τα έχετε μαζεμένα και γιατί όχι να κοσμούν τον τοίχο του παιδικού υπνοδωματίου. Αν τώρα το παιδί σας έχει βαρεθεί να παίζει με αυτά και δε σας πάει καρδιά να τα πετάξετε δεν έχετε παρά να τα κολλήσετε στη βιτρίνα για να μην μετακινούνται δεξιά και αριστερά.

Εκτός της αποθήκευσης ο ρόλος του κάδρου μπορεί να είναι και διακοσμητικός.

Κουτιά αποθήκευσηςΟ ιδανικότερος τρόπος αποθήκευσης των παιχνιδιών θα μπορούσε να είναι και ένα διάφανο πλαστικό κουτί αποθήκευσης. Το διάφανο επιβάλλεται καθώς είναι κρίμα να ανοίγετε όλα τα κουτιά μέχρι να δείτε που έχετε βάλει τι. Τα κουτιά είναι ιδανικά για την αποθήκευση των παζλ για να μην χάνετε κανένα κομμάτι.

πηγή άρθρου: spirossoulis.com Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Διαβάστε ακόμη: Τα πιο ωραία παιχνίδια για κορίτσια

ParentBook

Τι παίζει; Ό,τι παίζει στο διαδίκτυο. Χαλαρά, σοβαρά, περίεργα, όλα εδώ #googlarotrogontas

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ INSTAGRAM

PARENTBOOK.GR

Μια μοντέρνα οικογένεια βάφει τα στερεότυπα με το χρώμα που της ταιριάζει. 

Το parentbook.gr είναι μια ιστοσελίδα για όλες τις οικογένειες. Εκείνες που έχουν παιδί, εκείνες που βιώνουν εγκυμοσύνη, δεν έχουν παντρευτεί, εκείνες που δεν θα παντρευτούν ποτέ. Γονείς, singles, κατοικίδια, όλοι μια παρέα εδώ, επιλέγουμε το χρώμα που μας ταιριάζει…

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία. More details…