Ο Δήμος Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

Ο Δήμος Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

Με δενδροφυτεύσεις, καθαρισμούς και μουσική, ο Δήμος Νίκαιας- Αγ. Ρέντη γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος την Κυριακή 11 Ιουνίου.

Οι υπηρεσίες Πρασίνου και Περιβάλλοντος έχουν προγραμματίσει μια σειρά εκδηλώσεων στο Άλσος Βώκου (από την είσοδο οδού Ικτίνου) στις 10.30 το πρωί και στο Ολοκληρωμένο Κέντρο Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης ( πλατεία έναντι Κρατικού Νοσοκομείου) στις 6 το απόγευμα. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει δρώμενα για τα παιδιά και κληρώσεις με πλούσια δώρα.

Ο Δήμαρχος Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης επισημαίνει:

« Στόχος μας είναι μέσα από τέτοιους είδους δράσεις να τονώσουμε τη συμμετοχή των δημοτών μας και να ανοίξουμε νέους δρόμους περιβαλλοντικής προστασίας και ευαισθητοποίησης. Η συνεύρεση μας σ’αυτή την γιορτή Περιβάλλοντος, προάγει τη συνεργασία και την ομαδικότητα που τόσο πολύ χρειαζόμαστε στην εποχή μας. Η συμμετοχή όλων μας είναι σημαντική γιατί το Περιβάλλον είμαστε εμείς».

ParentBook

Τι παίζει; Ό,τι παίζει στο διαδίκτυο. Χαλαρά, σοβαρά, περίεργα, όλα εδώ #googlarotrogontas

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ INSTAGRAM

PARENTBOOK.GR

Μια μοντέρνα οικογένεια βάφει τα στερεότυπα με το χρώμα που της ταιριάζει. 

Το parentbook.gr είναι μια ιστοσελίδα για όλες τις οικογένειες. Εκείνες που έχουν παιδί, εκείνες που βιώνουν εγκυμοσύνη, δεν έχουν παντρευτεί, εκείνες που δεν θα παντρευτούν ποτέ. Γονείς, singles, κατοικίδια, όλοι μια παρέα εδώ, επιλέγουμε το χρώμα που μας ταιριάζει…

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία. More details…