Την Καθαρή Δευτέρα έχουμε το έθιμο του πετάγματος του χαρταετού. Από που όμως προέρχεται το συγκεκριμένο έθιμο;

Η χρήση των παιδιών μοντέλων είναι ένα αμφιλεγόμενο θέμα. Πολλοί πιστεύουν, ότι είναι λάθος και έχει αρνητική επίδραση στο παιδί, ενώ άλλοι το βρίσκουν ακίνδυνο.

Αυτό το κόλπο με το λεμόνι και τα καρφιά, σίγουρα δεν μπορείτε να το αγνοήσετε, όμως αν ποτέ τολμήσετε να το κάνετε κι εσείς, να είστε πολύ προσεκτικοί.

Ο ipirotakis είναι μια περήφανη αλλά και περίεργη φιγούρα από την Ήπειρο, που μπήκε στον κόσμο των social media, δίνοντας έναν άλλο αέρα... παραδοσιακό.

Στο δικό μας μυαλό το πράσινο σημαίνει «μπορείς να περάσεις» και το κόκκινo «σταμάτα».

Μπορεί να μαλώνετε, να διαφωνείτε σε πολλά θέματα, να νευριάζετε όταν σας παίρνει τα ρούχα και σε πολλές ακόμη περιπτώσεις, όμως... την αγαπάτε τόσο όσο κανέναν άλλον.

Στην οδό Επ. Μαρούλη, στην πόλη του Ρεθύμνου ο δήμος χτες το προχώρησε σε εργασίες ασφαλτόστρωσης του οδοστρώματος.

Ο επίσημες αργίες είναι θρησκευτικές ή εθνικές εορτές που κακά τα ψέματα αποτελούν στιγμές ανάπαυλας για εργαζόμενους και μαθητές. 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ INSTAGRAM

PARENTBOOK.GR

Μια μοντέρνα οικογένεια βάφει τα στερεότυπα με το χρώμα που της ταιριάζει. 

Το parentbook.gr είναι μια ιστοσελίδα για όλες τις οικογένειες. Εκείνες που έχουν παιδί, εκείνες που βιώνουν εγκυμοσύνη, δεν έχουν παντρευτεί, εκείνες που δεν θα παντρευτούν ποτέ. Γονείς, singles, κατοικίδια, όλοι μια παρέα εδώ, επιλέγουμε το χρώμα που μας ταιριάζει…

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία. More details…