Βρήκαμε για εσάς: μωρουδιακές αγορές για το παιδικό δωμάτιο

Σίγουρα έχετε στο μυαλό σας το μωράκι σας, τώρα που ετοιμάζεται το δωμάτιό του.

Όμως έχετε σκεφτεί πόσες ώρες θα περνάτε και εσείς στο δωμάτιο αυτό; Πρέπει χωρίς αμφιβολία, να σκεφτείτε και τη δική σας άνεση και ευκολία.
Δείτε λοιπόν κάποιες χρήσιμες ιδέες για τη διακόσμησή του. Σκέψεις και αποφάσεις, ευχάριστες αποφάσεις. Το κίτρινο του ήλιου θα είναι όμορφο για τον τοίχο; Να βάλουμε σε μία πλευρά αστέρια ή μία φάρμα γεμάτη ζωάκια; Ή μήπως ένα παστέλ ομοιόμορφο χρώμα θα ήταν καλύτερο; Διαβάστε εδώ περισσότερα για την προετοιμασία του δωματίου του μωρού. 

Οποια απόφαση κι αν πάρετε το σίγουρο είναι πως πρέπει να είσαστε χαλαροί και να θυμάστε πως ό,τι αγοράσετε πρέπει να το αγοράσετε με μεγάλη χαρά. 
 
Βρήκαμε διάφορα μωρουδίστικα απαραίτητα και όχι τόσο απαραίτητα-αλλά υπέροχα πραγματάκια και σας τα δείχνουμε. 
Πατήστε επάνω στα προϊόντα για να δείτε τιμές σε ευρώ και χρόνο παράδοσης καθώς και στο βελάκι δεξιά για περισσότερα.
Σταυρούλα Στάικου

Γειά σας! Είμαι η Σταυρούλα και θα σας γράφω άρθρα που κεντρίζουν το ενδιαφέρον μου. Όλα τα στερεότυπα τα βάφω ότι χρώμα θέλω #lilitsoni_dreaming

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ INSTAGRAM

PARENTBOOK.GR

Μια μοντέρνα οικογένεια βάφει τα στερεότυπα με το χρώμα που της ταιριάζει. 

Το parentbook.gr είναι μια ιστοσελίδα για όλες τις οικογένειες. Εκείνες που έχουν παιδί, εκείνες που βιώνουν εγκυμοσύνη, δεν έχουν παντρευτεί, εκείνες που δεν θα παντρευτούν ποτέ. Γονείς, singles, κατοικίδια, όλοι μια παρέα εδώ, επιλέγουμε το χρώμα που μας ταιριάζει…

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία. More details…