Σγουρά μαλλιά; 3 μυστικά για μπουκλάκια!

Ελαφρώς κυματιστά, «σπαστά» ή με μπούκλα, κοντά ή μακριά, τα σγουρά μαλλιά είναι πάντα εντυπωσιακά.

Δεν είναι λίγες εκείνες που ενώ είναι προικισμένες με αυτά, θα έδιναν τα πάντα για να αποκτήσουν ολόισια μαλλιά, μειώνοντας το χρόνο που αφιερώνουν στο χτένισμά τους και να γλιτώσουν από πολλά προβλήματα, όπως για παράδειγμα το φριζάρισμα.

Για να μην παιδεύεστε πια και να μπορέσετε να τα διατηρήσετε για πάντα υγιή, δείτε τα 10 βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε:

1) Σαμπουάν για μπούκλες

Πολλά κοινά προϊόντα για το λούσιμο είναι πιθανό να αφαιρέσουν τη φυσική υγρασία από την τρίχα. Προτιμήστε σαμπουάν που δεν περιέχει θείο, αφού δυσκολεύει στην ενυδάτωση της τρίχας.

2) Προσέξτε πολύ με το χτένισμα

Χρησιμοποιήστε μια φαρδιά χτένα για να ξεμπλέξετε τα μαλλιά σας όταν αυτά είναι υγρά και έχετε απλώσει το conditioner. Χτενίστε τα από τις άκρες προς τα πάνω.

3) Όχι στο καθημερινό λούσιμο

Ενώ για κάποιες γυναίκες το καθημερινό λούσιμο είναι απαραίτητο και αδιαπραγμάτευτο, αν έχετε σγουρά μαλλιά, θα πρέπει να το περιορίσετε, γιατί αυτό μειώνει τον όγκο τους και αφαιρεί την υγρασία. Αν χρειάζεστε απλά λίγη ανανέωση εφαρμόστε ένα leave-in conditioner.

ParentBook

Τι παίζει; Ό,τι παίζει στο διαδίκτυο. Χαλαρά, σοβαρά, περίεργα, όλα εδώ #googlarotrogontas

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ INSTAGRAM

PARENTBOOK.GR

Μια μοντέρνα οικογένεια βάφει τα στερεότυπα με το χρώμα που της ταιριάζει. 

Το parentbook.gr είναι μια ιστοσελίδα για όλες τις οικογένειες. Εκείνες που έχουν παιδί, εκείνες που βιώνουν εγκυμοσύνη, δεν έχουν παντρευτεί, εκείνες που δεν θα παντρευτούν ποτέ. Γονείς, singles, κατοικίδια, όλοι μια παρέα εδώ, επιλέγουμε το χρώμα που μας ταιριάζει…

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία. More details…