5 προτάσεις γάμου που έγιναν δημόσια και "έμειναν στην ιστορία"

H αλήθεια είναι ότι θέλει κότσια να κάνει ένας άντρας πρόταση γάμου στη σύντροφό του και μάλιστα δημόσια! 

Να εξομολογείται δηλαδή μπροστά σε κόσμο τα συναισθήματά του για τη γυναίκα της ζωής του και τα βλέμματα γύρω του να τον «καρφώνουν». Για αυτό αυτοί που το τολμούν παίρνουν ένα bonus παραπάνω!

Η τρυφερή κάρτα που έλαβε η αθλήτρια Ευαγγελία Πλατανιώτη στο Nomads από τον σύντροφό της και διεθνή πολίστα Άγγελο Βλαχόπουλο έγινε viral.  Το μήνυμά του ήταν τόσο συγκινητικό και τρυφερό που άφησε τόσο την ίδια όσο και τους συμπαίκτες της με το στόμα ανοιχτό.

«Σ’ αγαπώ, όχι μόνο γι’ αυτό που είσαι, αλλά και γι’ αυτό που είμαι εγώ όταν είμαι μαζί σου» της έγραψε χαρακτηριστικά και συγκίνησε πολύ κόσμο!

Με αφορμή λοιπόν το εν λόγω στιγμιότυπο, το star.gr θυμάται άλλες πέντε προτάσεις γάμου που συζητήθηκαν πολύ.

Διονύσης Σχοινάς – Καίτη Γαρμπή

Όταν σκέφτεται κανείς «πρόταση γάμου on air», σίγουρα το μυαλό του πηγαίνει κατευθείαν στον Διονύση Σχοινά και την Καίτη Γαρμπή. Η πρόταση του τραγουδιστή πριν 20 χρόνια στην μεγαλύτερη σύντροφό του Καίτη Γαρμπή άφησε εποχή. Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς του 1997, στον αέρα της εκπομπής της Ρούλας Κορομηλά, ο Διονύσης άφησε έκπληκτη ακόμα και την ίδια την Καίτη, σε σημείο που εκείνη… δεν του απάντησε ποτέ on air!

πατήστε εδώ για να δείτε το βίντεο και τη συνέχεια

ParentBook

Τι παίζει; Ό,τι παίζει στο διαδίκτυο. Χαλαρά, σοβαρά, περίεργα, όλα εδώ #googlarotrogontas

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ INSTAGRAM

PARENTBOOK.GR

Μια μοντέρνα οικογένεια βάφει τα στερεότυπα με το χρώμα που της ταιριάζει. 

Το parentbook.gr είναι μια ιστοσελίδα για όλες τις οικογένειες. Εκείνες που έχουν παιδί, εκείνες που βιώνουν εγκυμοσύνη, δεν έχουν παντρευτεί, εκείνες που δεν θα παντρευτούν ποτέ. Γονείς, singles, κατοικίδια, όλοι μια παρέα εδώ, επιλέγουμε το χρώμα που μας ταιριάζει…

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία. More details…