Πώς να φορέσετε τα μεταξωτά φουλάρια

Εάν όταν σκέφτεστε τη γιαγιά σας ή την αγαπημένη στιλάτη θεία, σας έρχεται στο μυαλό μία εικόνα της με ένα μεταξωτό φουλάρι τότε καλώς ήρθατε στο άρθρο μου.

Για εμένα μεταξωτό φουλάρι σημαίνει ανεπιτήδευτη φινέτσα. Δεν έχω συναντήσει ποτέ γυναίκα που η εικόνα της απέπνεε μία θηλυκότητα βίντατζ, ξέρετε μεγαλοκυρία με γυαλί, ταγιέρ, τσάντα δερμάτινη από εκείνες τις προσιτά “απρόσιτες” εικόνες, που να μη φορά μεταξωτό φουλάρι.

Και όχι αδίκως. Είναι ΤΟ αξεσουάρ και φέτος επιστρέφει δυναμικά και ευελπιστώ πως ήρθε για να μείνει (όχι πως αν δεν μείνει στις επιδείξεις θα έχει διαφορά. Σας εγγυώμαι, είναι το μόνο αξεσουάρ που δεν θα θεωρηθεί ποτέ “εκτός μόδας”). Είναι γεγονός πως τα τελευταία χρόνια η σχέση της μόδας με τα μεταξωτά φουλάρια να πέρασε από 40 κύματα. Μετά το 2003 που η μόδα “ερωτεύτηκε” την πασμίνα, σπάνια έβλεπες σε runways μεταξωτά φουλάρια ως διακοσμητικό μιας εμφάνισης. Άντε κανένα λεπτό ροκ μεταξωτό φουλάρι λαιμού την περίοδο που η Hedi Slimane κυρίευσε τον Γαλλικό οίκο Saint Laurent. Περα από αυτη την εμφάνισή του όμως, πάνε σχεδόν 6 δεκαετίες για να πούμε πως το μεταξωτό ρετρό φουλάρι επέστρεψε δυναμικά!

Δείτε πώς εντάχθηκε στις πασαρέλες γνωστών οίκων και πάρτε έμπνευση και αφορμή για να ξεθάψετε φουλάρια της γιαγιάς και να επενδύσετε σε ένα μεταξωτό φουλάρι που θα λατρεύετε πιστά.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο και βρείτε από πού να αγοράσετε εδώ. 

 

 
ParentBook

Τι παίζει; Ό,τι παίζει στο διαδίκτυο. Χαλαρά, σοβαρά, περίεργα, όλα εδώ #googlarotrogontas

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ INSTAGRAM

PARENTBOOK.GR

Μια μοντέρνα οικογένεια βάφει τα στερεότυπα με το χρώμα που της ταιριάζει. 

Το parentbook.gr είναι μια ιστοσελίδα για όλες τις οικογένειες. Εκείνες που έχουν παιδί, εκείνες που βιώνουν εγκυμοσύνη, δεν έχουν παντρευτεί, εκείνες που δεν θα παντρευτούν ποτέ. Γονείς, singles, κατοικίδια, όλοι μια παρέα εδώ, επιλέγουμε το χρώμα που μας ταιριάζει…

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία. More details…