Πάσχα στην Κρήτη - Κοκτέιλ στο Bajamar

Δεν χωράει αμφιβολία πως στην Κρήτη περνάς καλά!

Αν αποφασίσεις να περάσεις την Μεγάλη Εβδομάδα στην Κρήτη και πιο συγκεκριμένα στον Άγιο Νικόλαο, σίγουρα δεν θα το μετανιώσεις.

Ο λόγος που μία οικογένεια μπορεί να περάσει μοναδικά στην πόλη του Αγίου Νικολάου είναι οι εκδηλώσεις του δήμου που σε κάνουν να αισθάνεσαι το κλίμα της κατανυκτικής εβδομάδας πολύ έντονα, αλλά και οι επιλογές που δίνονται στα νεότερα μέλη της οικογένειας για διασκέδαση.

Προ λίγων ημερών σηματοδοτήθηκε η έναρξη της εορταστικής περιόδου αλλά και του επερχόμενου καλοκαιριού, με κοκτέιλ στο μαγαζί του Μάνου και του Μίμη, το Bajamar. 

Τα 2 αδέλφια που συμπληρώνουν ο ένας τον άλλο σε κάθε επιχειρηματική πτυχή έρχονται με ακόμη εντονότερη διάθεση και έπειτα από έναν χειμώνα προετοιμασίας, να προσφέρουν διασκέδαση με αέρα κοσμοπολίτικο.

Ατμόσφαιρα μοναδική επάνω στον δρόμο, προσωπικό που χαίρεται να σας εξυπηρετεί και κοκτέιλ που ξεπερνούν τις προσδοκίες ακόμη και των πιο απαιτητικών "cocktail seekers" ξεκίνησαν να σερβίρονται την Παρασκευή στο πρώτο πάρτι της σεζόν.

Αν σας αρέσει το χαμόγελο στην εξυπηρέτηση, τα κοκτέιλ και η μουσική που σας ανεβάζει τότε περάστε από το Bajamar του Μάνου και του Μίμη. 

 

 

 

ParentBook

Τι παίζει; Ό,τι παίζει στο διαδίκτυο. Χαλαρά, σοβαρά, περίεργα, όλα εδώ #googlarotrogontas

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ INSTAGRAM

PARENTBOOK.GR

Μια μοντέρνα οικογένεια βάφει τα στερεότυπα με το χρώμα που της ταιριάζει. 

Το parentbook.gr είναι μια ιστοσελίδα για όλες τις οικογένειες. Εκείνες που έχουν παιδί, εκείνες που βιώνουν εγκυμοσύνη, δεν έχουν παντρευτεί, εκείνες που δεν θα παντρευτούν ποτέ. Γονείς, singles, κατοικίδια, όλοι μια παρέα εδώ, επιλέγουμε το χρώμα που μας ταιριάζει…

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία. More details…