«Όταν η ιλαρά πετύχει πληθυσμό ανεμβολίαστο τον θερίζει»

Οι γερμανικές κατσαρίδες είναι ένα μικρό είδος κατσαρίδων που είναι από τους πιο συνηθισμένους που βρίσκονται στα σπίτια.

Αγαπούν να ζουν σε ζεστά και σκοτεινά μέρη. Μπορεί να τις δείτε να εμφανίζονται όταν ανάβετε ένα φως ή ανοίγετε ένα ντουλάπι. Επειδή μπορεί να μεταδώσουν μικρόβια και να προκαλέσουν αλλεργικές αντιδράσεις, εκτός των άλλων, είναι σημαντικό να απαλλαγούμε από αυτές όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Υπάρχουν πολλά φυσικά φυτοφάρμακα που είναι ασφαλή για χρήση γύρω από το σπίτι και είναι γενικά μη τοξικά για τα κατοικίδια ζώα και τους ανθρώπους όταν χρησιμοποιούνται σωστά.

Συνήθειες των γερμανικών κατσαρίδων.

Οι γερμανικές κατσαρίδες είναι μικρότερες από τις αμερικάνικες. Αγαπούν να ζουν σε ζεστό, υγρό και σκοτεινό περιβάλλον. Όπως η κουζίνα, το μπάνιο όπου τα απορρίμματα τροφίμων και το νερό είναι διαθέσιμα.

Τρέφονται με σκουπίδια, γλυκά τρόφιμα, λίπη και προϊόντα κρέατος. Έτσι είναι απαραίτητο να διατηρούμε τις επιφάνειες καθαρές και απολυμασμένες, να διορθώνουμε όλους τους σωλήνες και να μην αφήνουμε μικρές τρύπες και σχισμές όπου μπορούν να κρυφτούν.

συνέχεια άρθρου. με ένα κλικ. 

ParentBook

Τι παίζει; Ό,τι παίζει στο διαδίκτυο. Χαλαρά, σοβαρά, περίεργα, όλα εδώ #googlarotrogontas

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ INSTAGRAM

PARENTBOOK.GR

Μια μοντέρνα οικογένεια βάφει τα στερεότυπα με το χρώμα που της ταιριάζει. 

Το parentbook.gr είναι μια ιστοσελίδα για όλες τις οικογένειες. Εκείνες που έχουν παιδί, εκείνες που βιώνουν εγκυμοσύνη, δεν έχουν παντρευτεί, εκείνες που δεν θα παντρευτούν ποτέ. Γονείς, singles, κατοικίδια, όλοι μια παρέα εδώ, επιλέγουμε το χρώμα που μας ταιριάζει…

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία. More details…