Ο Αλέξανδρος πήγε στο "Ελλάδα έχεις ταλέντο" και τρέλανε κοινό/κριτές

Συγκινητικές στιγμές στο πλατό της εκπομπής!

Ο Αλέξανδρος Λογοθετίδης πήγε στο Ελλάδα έχεις ταλέντο για να ραπάρει με δικό του τραγούδι.

Ο 13χρονος τραγούδησε για τα Χριστούγεννα και ξεσήκωσε το κοινό από την πρώτη στιγμή. «Αυτό που ήθελα ήταν να μεταδώσω την ενέργειά μου στον κόσμο. Είμαι άνθρωπος που ό,τι ζω το γράφω!», είπε ο Αλέξανδρος και εξιστόρησε το προσωπικό του βίωμα που τον οδήγησε στο να γράψει τους συγκεκριμένους στίχους.

Στη συνέχεια, ο 13χρονος είπε ότι αν περάσει στην επόμενη φάση του Ελλάδα έχεις ταλέντο, θα γράψει ένα τραγούδι για το bullying. «Δεν χρειάζεται να φοβόμαστε κανέναν και πρέπει να είμαστε ο εαυτός μας κάθε στιγμή! Δεν υπάρχει λόγος να κατακρίνουμε κάποιον άνθρωπο γι’ αυτό που είναι!», τόνισε. Ακολούθησε χαμός!

Ο Γιώργος Λιανός εισέβαλε στο πλατό και πάτησε το Golden Buzzer για να περάσει ο Αλέξανδρος Λογοθετίδης απευθείας στον ημιτελικό! Το κοινό ζητωκραύγαζε, ενώ ο 13χρονος έκλαιγε από τη χαρά του!

Δείτε το μοναδικό στιγμιότυπο:

zappit.gr

ParentBook

Τι παίζει; Ό,τι παίζει στο διαδίκτυο. Χαλαρά, σοβαρά, περίεργα, όλα εδώ #googlarotrogontas

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ INSTAGRAM

PARENTBOOK.GR

Μια μοντέρνα οικογένεια βάφει τα στερεότυπα με το χρώμα που της ταιριάζει. 

Το parentbook.gr είναι μια ιστοσελίδα για όλες τις οικογένειες. Εκείνες που έχουν παιδί, εκείνες που βιώνουν εγκυμοσύνη, δεν έχουν παντρευτεί, εκείνες που δεν θα παντρευτούν ποτέ. Γονείς, singles, κατοικίδια, όλοι μια παρέα εδώ, επιλέγουμε το χρώμα που μας ταιριάζει…

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία. More details…