Εδουάρδος Χατζηχάννας, Ωτορινολαρυγγολόγος
Τα μωρά στη Γερμανία κλαίνε με διαφορετικό τρόπο από ό,τι τα νεογνά από την Κίνα,το Καμερούν και τη Γαλλία, υποστηρίζει η καθηγήτρια γλωσσολογίας στο πανεπιστήμιο του Βάρτζμπουργ, Κάθλιν Φέρμκε.
O ρόλος της μαμάς, είναι ένας ρόλος που μας γεμίζει χαρά, συγκίνηση, περηφάνια.
Σύμφωνα με τον επίσημο δείκτη των Ηνωμένων Εθνών, οι Δανοί είναι σταθερά τα τελευταία χρόνια στις πρώτες θέσεις των πιο ευτυχισμένων λαών στον κόσμο.
Λίγες μέρες μετά την εικόνα από ένα υπερηχογράφημα ενός «δαίμονα» να σκύβει πάνω από ένα αγέννητο παιδί που έγινε viral στο διαδίκτυο μια μητέρα θέλει να... διορθώσει την ισορροπία ανάμεσα στο καλό και το κακό δείχνοντας το δικό της υπερηχογράφημα με έναν «άγγελο» πάνω από το μωρό της.
Από τον ψυχολόγο, ειδικό στην αγωγή παίδων, Στάνλει Σαπίρο.
«Η μουσική είναι η γλώσσα της ψυχής» είχε πει ο Πλάτωνας, και πραγματικά είναι μια οικουμενική γλώσσα που μπορούν να τη μιλήσουν όλοι οι άνθρωποι, μικροί και μεγάλοι, ανεξάρτητα από την κοινωνική τάξη, το μορφωτικό επίπεδο, τη θρησκεία, την καταγωγή.
Μπες στη θέση ενός παιδιού που τρώει χωρίς να ενοχλεί κανέναν το φαγητό του και πέφτει θύμα εκφοβισμού από συνομήλικούς του. Εσύ πως θα αντιδρούσες;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ INSTAGRAM

PARENTBOOK.GR

Μια μοντέρνα οικογένεια βάφει τα στερεότυπα με το χρώμα που της ταιριάζει. 

Το parentbook.gr είναι μια ιστοσελίδα για όλες τις οικογένειες. Εκείνες που έχουν παιδί, εκείνες που βιώνουν εγκυμοσύνη, δεν έχουν παντρευτεί, εκείνες που δεν θα παντρευτούν ποτέ. Γονείς, singles, κατοικίδια, όλοι μια παρέα εδώ, επιλέγουμε το χρώμα που μας ταιριάζει…

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία. More details…