Τώρα τα Pampers New Baby Premium Protection και τα Pampers Premium Protection Active Fit διατίθενται στη νέα συσκευασία Pampers Premium Care.
Των αγίων Εννέα Μαρτύρων των εν Κυζίκω (γ΄αι.): Αντιπάτρου, Αρτεμά, Θαυμασίου, Θεόγνιδος, Θεοδότου, Θεοδούλου, Θεοστίχου, Μάγνου, Ρούφου και Φιλήμονος. Οσίων Αυξεντίου και Μέμνονος του θαυματουργού.
Η είδηση της δολοφονίας της 6χρονης Στέλλας Εικοσπεντάκη από τον ίδιο της τον πατέρα στην Αγία Βαρβάρα έχει προκαλέσει αποτροπιασμό και οργή σε όλη την Ελλάδα, με τα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας να συγκλονίζουν.
Δεν είναι ούτε 16 χρονών και όμως κατάφερε να κάνει τους κριτές του X factor να δακρύσουν.
Για τους καπνιστές οι νέες εικόνες που «κοσμούν» πακέτα τσιγάρων και καπνούς, έχουν προκαλέσει σημαντική αίσθηση, με τους περισσότερους να σοκάρονται.
Έπιασαν τους επίδοξους απαγωγείς το 2016 αλλά τους απέλασαν
Η Ειρήνη Κολιδά βρέθηκε στην Κύπρο και μίλησε για το Survivor.
Όλοι τους ήταν νέοι και με σημαντική επαγγελματική πορεία. Άλλοι στο απόγειο της καριέρας τους, άλλοι με προοπτική, άλλα σε κάμψη.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ INSTAGRAM

PARENTBOOK.GR

Μια μοντέρνα οικογένεια βάφει τα στερεότυπα με το χρώμα που της ταιριάζει. 

Το parentbook.gr είναι μια ιστοσελίδα για όλες τις οικογένειες. Εκείνες που έχουν παιδί, εκείνες που βιώνουν εγκυμοσύνη, δεν έχουν παντρευτεί, εκείνες που δεν θα παντρευτούν ποτέ. Γονείς, singles, κατοικίδια, όλοι μια παρέα εδώ, επιλέγουμε το χρώμα που μας ταιριάζει…

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία. More details…