Σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου, ο Ryan Young, πατέρας του μικρού Reggie, είχε αποκοιμηθεί έπειτα από κατανάλωση μεγάλης ποσότητας αλκοόλ.
Ο πάπας Φραγκίσκος κάλεσε τους νέους «να ονειρεύονται» και «να συγχωρούν», θεωρώντας ότι είναι ικανοί «να κοιτάζουν προς το μέλλον χωρίς να φέρουν το άχθος του μίσους».
Λατρεύει το πιάνο και την όπερα, έγινε θετός παππούς από την ηλικία των 36 ετών.
Αποκαλυπτήρια για την ομάδα των παικτών που θα διαγωνιστούν στο Survival Secret του Epsilon με παρουσιαστή τον Κώστα Σόμμερ.
Τις διαφορές στη σοβαρή λειτουργία και τα αντανακλαστικά μεταξύ Ελλάδας και Ελβετίας διαπίστωσε από την εμπειρίας της μια οικογένεια Χανιωτών επαγγελματιών τουρισμού. H οικογένεια Βολικάκη φιλοξένησε για πάνω από 65 ημέρες μια Ελβετίδα υπήκοο με ψυχολογικά προβλήματα, με το κράτος της να πληρώνει όλες τις οφειλές και να φροντίζει για…
Από χθες, λίγη μόνο ώρα, μετά το τραγικό δυστύχημα στα Χανιά, άρχισαν να ακούγονται φωνές για το δρόμο στον οποίο έγινε το δυστύχημα.
Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός σήμερα, καθώς νεφώσεις θα αναπτυχθούν στη βόρεια ηπειρωτική χώρα, οι οποίες σταδιακά και έως το βράδυ θα επεκταθούν σε όλη την ηπειρωτική χώρα, το Ιόνιο και το βόρειο Αιγαίο.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ INSTAGRAM

PARENTBOOK.GR

Μια μοντέρνα οικογένεια βάφει τα στερεότυπα με το χρώμα που της ταιριάζει. 

Το parentbook.gr είναι μια ιστοσελίδα για όλες τις οικογένειες. Εκείνες που έχουν παιδί, εκείνες που βιώνουν εγκυμοσύνη, δεν έχουν παντρευτεί, εκείνες που δεν θα παντρευτούν ποτέ. Γονείς, singles, κατοικίδια, όλοι μια παρέα εδώ, επιλέγουμε το χρώμα που μας ταιριάζει…

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία. More details…