Έγκριση συμμετοχής του Δήμου Θεσσαλονίκης στο πρόγραμμα ανακύκλωσης χαρτιού στα σχολεία

Τη συμμετοχή του Δήμου Θεσσαλονίκης στο πρόγραμμα ανακύκλωσης χαρτιού στα σχολεία, ενέκρινε σήμερα, Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017, το Δημοτικό Συμβούλιο, στη διάρκεια της 19ης τακτικής συνεδρίασης.

Στο πλαίσιο της συμμετοχής του, στη β΄ φάση εφαρμογής του πανελλαδικού προγράμματος, που συνδιοργανώνουν το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και το Ινστιτούτο Τεχνολογίας, Υπολογιστών και Εκδόσεων «ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ», ο Δήμος Θεσσαλονίκης θα ορίσει εκπρόσωπο για την παρακολούθηση του έργου, ο οποίος θα έχει δυνατότητα πρόσβασης στο πληροφοριακό σύστημα του Ινστιτούτου.

Στις υποχρεώσεις του Δήμου συμπεριλαμβάνεται η συλλογή του ανακυκλώσιμου υλικού (βιβλία, τετράδια, φωτοτυπικά χαρτιά κ.λπ.) από τα σχολεία που θα δηλώσουν συμμετοχή στο πρόγραμμα, παράλληλα με τη διάθεση κατάλληλων οχημάτων, προσωπικού και ανοικτού, προστατευόμενου χώρου, όπου θα τοποθετηθεί ένα container για τη συγκέντρωση των ανακυκλώσιμων υλικών.

Το σύνολο της ποσότητας χαρτιού που θα συγκεντρωθεί θα αποτιμηθεί σε χρήματα – βάσει της σύμβασης που θα συνάψει το ΙΤΕΥ με τον ανάδοχο – και ως ανταποδοτικό όφελος θα διανεμηθεί από το ΙΤΥΕ «ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ» χαρτί Α4 ή άλλα αναλώσιμα υλικά, κατ’ αναλογία στα συμμετέχοντα σχολεία.

Το πρόγραμμα θα διαρκέσει έως το τέλος του πρώτου εξαμήνου του 2018.

 

ParentBook

Τι παίζει; Ό,τι παίζει στο διαδίκτυο. Χαλαρά, σοβαρά, περίεργα, όλα εδώ #googlarotrogontas

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ INSTAGRAM

PARENTBOOK.GR

Μια μοντέρνα οικογένεια βάφει τα στερεότυπα με το χρώμα που της ταιριάζει. 

Το parentbook.gr είναι μια ιστοσελίδα για όλες τις οικογένειες. Εκείνες που έχουν παιδί, εκείνες που βιώνουν εγκυμοσύνη, δεν έχουν παντρευτεί, εκείνες που δεν θα παντρευτούν ποτέ. Γονείς, singles, κατοικίδια, όλοι μια παρέα εδώ, επιλέγουμε το χρώμα που μας ταιριάζει…

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία. More details…