Το «χάρο με τα μάτια» της είδε η Τζένιφερ Λόρενς

Κινδύνεψε η ζωή της 26χρονης ηθοποιού Τζένιφερ Λόρενς καθώς επέστρεφε με το ιδιωτικό της αεροπλάνο από την ιδιαίτερη πατρίδα της που είχε πάει για να δει την οικογένειά της το Σάββατο.

Το αεροσκάφος της ηθοποιού αναγκάστηκε να κάνει αναγκαστική προσγείωση, όταν και οι δύο του κινητήρες σταμάτησαν να λειτουργούν, σύμφωνα με το E!.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού δικτύου, ο ένας από τους δύο κινητήρες σταμάτησε να λειτουργεί ενώ το αεροπλάνο πετούσε σε ύψος 31.000 πόδια αναγκάζοντας τους πιλότους να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα επιχειρώντας αναγκαστική προσγείωση.

Δυστυχώς, όμως ο εφιάλτης για την ηθοποιό μόλις ξεκινούσε. Κατά τη διαδικασία προσγείωσης και ο δεύτερος κινητήρας του αεροσκάφους βγήκε εκτός λειτουργίας. Οι πιλότοι διατηρώντας την ψυχραιμία τους κατάφεραν τελικά να προσγειώσουν το αεροπλάνο με ασφάλεια στο Μπάφαλο της Νέας Υόρκης.

πηγή: amna.gr

ParentBook

Τι παίζει; Ό,τι παίζει στο διαδίκτυο. Χαλαρά, σοβαρά, περίεργα, όλα εδώ #googlarotrogontas

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ INSTAGRAM

PARENTBOOK.GR

Μια μοντέρνα οικογένεια βάφει τα στερεότυπα με το χρώμα που της ταιριάζει. 

Το parentbook.gr είναι μια ιστοσελίδα για όλες τις οικογένειες. Εκείνες που έχουν παιδί, εκείνες που βιώνουν εγκυμοσύνη, δεν έχουν παντρευτεί, εκείνες που δεν θα παντρευτούν ποτέ. Γονείς, singles, κατοικίδια, όλοι μια παρέα εδώ, επιλέγουμε το χρώμα που μας ταιριάζει…

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία. More details…