ParentBook

ParentBook

Τι παίζει; Ό,τι παίζει στο διαδίκτυο. Χαλαρά, σοβαρά, περίεργα, όλα εδώ #googlarotrogontas

Τα Caprice συνεχίζουν την παράδοση στο gaming και φέτος, απογειώνοντας την gaming εμπειρία, καθώς σου δίνουν τη δυνατότητα να κερδίσεις την απόλυτη κονσόλα που ονειρεύεται κάθε gamer, το PlayStation 5!

Μέσα από τον on pack διαγωνισμό “Game Is Never Over” μπαίνεις στην κλήρωση για ένα PlayStation 5 κάθε εβδομάδα και πολλά άλλα gaming δώρα, όπως Pulse 3D Wireless ακουστικά, κάρτες PlayStation κ.α. Δήλωσε συμμετοχή μπαίνοντας στο capricefeeltheroll.gr και βάλε τον κωδικό που θα βρεις στο κίτρινο αυτοκόλλητο στη συσκευασία Caprice.

Κι επειδή με τα Caprice το παιχνίδι δεν τελειώνει ποτέ, με τον ίδιο κωδικό μπορείς να λάβεις μέρος στην κλήρωση και να γίνεις μέλος της Caprice Gaming Team! Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να δεις τα 3 videos με τα πιο fun gaming tips και να απαντήσεις σωστά στις ερωτήσεις. Έτσι, μπορεί να είσαι ένας από τους 8 τυχερούς που θα μπουν στην Caprice Gaming Team, θα ζήσουν τον μεγάλο online τελικό παρέα με τον Φάνη Λαμπρόπουλο και τον PanosDent, και θα διαγωνιστούν ανάμεσα σε 3 διαφορετικά παιχνίδια PlayStation, FIFA21, NBA2K21 και GRAN TURISMO. Όλα τα μέλη της Caprice Gaming Team κερδίζουν τα 3 παιχνίδια PlayStation για τον μεγάλο τελικό, 1 κάρτα 3μηνη PS Plus και 1 κιβώτιο Caprice! Ο μεγάλος νικητής του online τελικού θα κερδίσει επίσης ένα PlayStation 5!

Βρες κι εσύ τώρα τον κωδικό στις αγαπημένες σου συσκευασίες Caprice Παπαδοπούλου και μπες στο παιχνίδι! Γιατί με τα Caprice … GAME IS NEVΕR OVER!

Οι κληρώσεις ξεκινούν από τις 08/03/2021 και ολοκληρώνονται στις 28/06/2021. Η κλήρωση για την Caprice Gaming Team θα γίνει στις 24/05/2021.

Ο διαγωνισμός αφορά στην Ελλάδα.

Τι μπορείτε να κάνετε για να πείσετε τα παιδιά σας να τρέφονται υγιεινά και αποστραφούν τις ανθυγιεινές τροφές;

Εκτός από το απευθυνθείτε σε κάποιον ειδικό, εάν το πρόβλημα είναι φυσικά εκτεταμένο, υπάρχουν κάποια πρακτικά tips που μπορείτε να τα εφαρμόσετε και σίγουρα θα δείτε μεγάλη διαφορά.

Η διατροφή των παιδιών μας διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο για την σωστή ανάπτυξη του οργανισμού τους, τη θωράκιση του ανοσοποιητικού συστήματός τους απέναντι σε ιώσεις και αρρώστιες και την εν γένει βελτίωση της πνευματικής τους κατάστασης.

Τα παιδιά ωστόσο έχουν την τάση να αναζητούν με μεγαλύτερη απόλαυση “ανθυγιεινά” σνακ και παρουσιάζονται πιο επιρρεπή σε σοκολάτες, αναψυκτικά, ζαχαρωτά, πατατάκια και fast food.

Αρκετοί γονείς μάλιστα δίνουν κυριολεκτικά μάχη για να πείσουν τα παιδιά τους να στραφούν σε έναν πιο υγιεινό τρόπο διατροφής, μάχη που πολλές φορές χάνουν πανηγυρικά.

 

  1. Δώστε τους επιλογές

Σε κανέναν δεν αρέσει να του επιβάλουν να φάει κάτι με το ζόρι. Πόσο μάλλον στα παιδιά! Σίγουρα είναι πολύ σημαντικό να μάθουμε στα παιδιά μας τα οφέλη της υγιεινής διατροφής, και πόσο καλό κάνει μια τέτοια στάση ζωής τόσο στον οργανισμό μας όσο και στον πλανήτη μας.

Αυτό όμως δεν μπορεί να γίνει με το ζόρι.

Δώστε τα παιδιά σας το δικαίωμα της επιλογής, ώστε να τα κάνετε να νιώθουν πιο αυτόνομα και πως δεν έχουν χάσει τον έλεγχο του τι τρώνε.

Ετοιμάστε δύο υγιεινά σνακ και βάλτε τους να επιλέξουν πιο από τα δύο θέλουν να φάνε ή ζητήστε τη γνώμη τους για το “τι φαγητό να κάνετε σήμερα”, ώστε να τους δώσετε βήμα και δικαίωμα γνώμης. Παράλληλα, θα περάσετε λίγο περισσότερο χρόνο με τα παιδιά σας, συζητώντας για το φαγητό, όπου μπορείτε να τους μεταφέρετε το νόημα της υγιεινής διατροφής.

 

  1. Ζητήστε τη βοήθεια τους!

Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που αξίζει να κάνετε για το παιδί σας είναι σίγουρα το σπιτικό φαγητό. Για να το βοηθήσετε όμως να αντιληφθεί το πόσο πολύτιμη είναι η υγιεινή διατροφή δεν έχετε παρά να του δώσετε πιο ενεργό ρόλο στην προετοιμασία του φαγητού.

Ζητήστε από τα παιδιά να σας βοηθήσουν να μαγειρέψετε μαζί. Δείξτε τους πως προετοιμάζετε ένα υγιεινό γεύμα, τα υλικά που χρησιμοποιείτε, πόσο σημαντικό είναι να είναι φρέσκα και καλής ποιότητας αλλά και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες μαγειρεύετε (υγιεινή, κατάλληλα σκεύη, σωστή συντήρηση) για να πετύχετε το ιδανικό αποτέλεσμα.

Παράλληλα, μπορείτε να τους μιλάτε για τους κινδύνους που εγκυμονεί ένα ανθυγιεινό γεύμα, τύπου fast food, ή ένα σνακ με άγνωστης προέλευσης υλικά ή συστατικά. Τέλος, τα παιδιά θα δείξουν σίγουρα μεγαλύτερη προθυμία να δοκιμάσουν κάτι που έχουν φτιάξει “μόνοι τους”, οπότε είναι πιο πιθανό να συνηθίσουν στην υγιεινή διατροφή.

 

  1. Έξυπνα σνακ

Πώς θα κάνεις ένα παιδί να πει όχι σε μια λαχταριστή σοκολάτα ή ένα σακουλάκι πατατάκια και να στραφεί στο μπολ με το γιαούρτι, τη βρώμη, το μέλι και τους ξηρούς καρπούς που του έχεις ετοιμάσει; Δημιουργήστε έξυπνα σνακ που θα τραβούν την προσοχή των παιδιών και θα τους κάνουν να θέλουν να δοκιμάσουν το υγιεινό γεύμα που έχετε ετοιμάσει. Κόψτε τα φρούτα σε σχήματα όπως καρδούλες, τρίγωνα, αρκουδάκια ή ότι άλλο πάει ο νους σας, και κάντε την κατανάλωσή τους παιχνίδι για τα παιδιά σας.

Χρησιμοποιήστε ένα έξυπνο περιτύλιγμα για το σάντουιτς που ετοιμάσατε για το παιδί σας ή δώστε ονόματα στα σνακ που ετοιμάζετε (ο κύριος Σάντουιτς, η κυρία Φρουτοσαλάτα) για να κεντρίσετε το ενδιαφέρον των παιδιών σας και να κάνετε πιο διασκεδαστική των κατανάλωση υγιεινών σνακ.

Κρακεράκια ολικής αλέσεως με τυρί, φέτες μήλου με φυστικοβούτυρο, ξηροί καρποί, σταφύλια, ελαφρά αλατισμένο ποπ κορν είναι μόλις μερικά από τα υγιεινά σνακ στα οποία μπορείτε να στραφείτε, ή να αναζητήσετε περισσότερες ιδέες για έμπνευση στο φυλλάδιο My Market ή στα ράφια ενός ψιλικατζίδικου ή αρτοποιείου, για να φτιάξετε ένα θρεπτικό μίνι γεύμα που θα τραβήξει το ενδιαφέρον των παιδιών σας.

Η σωστή διατροφή των παιδιών σας πρέπει να παραμένει πάντα ψηλά στις προτεραιότητές σας. Ακολουθώντας τις οδηγίες των ειδικών, τόσο για τα βρέφη όσο και μετέπειτα για όλα τα στάδια εξέλιξης των παιδιών σας, θα καταφέρετε να στρέψετε τα παιδιά σας στον υγιεινό – και σωστό – τρόπο διατροφής, να τα κάνετε να αγαπήσουν τρόφιμα πλούσια σε θρεπτικά συστατικά και με μεγάλη διατροφική αξία και να περιορίσουν την κατανάλωση “ακατάλληλων” ή βλαβερών τροφών. Βοηθήστε τα παιδιά σας να αγαπήσουν τον υγιεινό τρόπο ζωής, να μάθουν να φτιάχνουν μόνοι τους έξυπνα και θρεπτικά σνακ και να επιλέγουν τρόφιμα που βοηθούν τον οργανισμό και την υγεία τους.

Τις 100.000 € ξεπέρασαν οι δράσεις της ελληνικής εταιρίας «Εύρηκα» το 2020, στο πλαίσιο της Κοινωνικής της Υπευθυνότητας..

Σε μια τόσο κρίσιμη περίοδο που διανύει η χώρα μας λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, η «Εύρηκα» πραγματοποίησε χρηματικές αλλά και προϊοντικές δωρεές, σε ιδρύματα και φορείς που στηρίζουν ευπαθείς κοινωνικές ομάδες ενώ παράλληλα, πρόσφατα ανέλαβε τα έξοδα για την αγορά του αναγκαίου εξοπλισμού στις νέες μονάδες αντιμετώπισης COVID-19 του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου. 

«Το κοινωνικό μας «θετικό φορτίο», μέσα από τις χρηματικές δωρεές και τις δωρεές προϊόντων υγιεινής που σχεδιάζουμε και παράγουμε στην Ελλάδα, ευελπιστούμε να συμβάλει στον περιορισμό του ιικού φορτίου που ευθύνεται για τη συνέχιση της πανδημίας του Covid 19», δηλώνει στέλεχος της εταιρίας. 

Η προσφορά της Εύρηκα μέσα στο 2020 αφορά:

  • Πλημμυροπαθείς της Καρδίτσας και των Φαρσάλων σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας. 
  • Σεισμοπαθείς της Σάμου σε συνεργασία με τον δήμο Ανατολικής & Δυτικής Σάμου. 
  • Το Χαμόγελο του Παιδιού. 
  • Το Γενικό Νοσοκομείο Βόλου- Αχιλλοπούλειο. 
  • Κοινωνικά παντοπωλεία του Δήμου Αθηναίων, Βόλου & Θεσσαλονίκης. 
  • Γηροκομεία Αθηνών & Βόλου. 
  • Δομές φιλοξενίας αναπήρων παιδιών και ενηλίκων  καθώς και ορφανών ή εγκαταλελειμμένων, στην περιοχή του Βόλου.

Παράλληλα, η «Εύρηκα» συνεχίζει να θέτει ως προτεραιότητα τη στήριξη των ίδιων των ανθρώπων της, οπότε για το 2020  αύξησε τις αποδοχές όλων των εργαζομένων της κατά 3%.

Πρόκειται για μια κίνηση αναγνώρισης της συνεισφοράς τους σε μια απαιτητική χρονιά, καθώς με την αφοσίωσή τους εξασφάλισαν την αδιάλειπτη και επαρκή τροφοδότηση της αγοράς.

«Το όνομα της εταιρίας μας, «Εύρηκα» πηγάζει από την πάγια φιλοσοφία μας να βρίσκουμε τρόπους με οδηγό την καινοτομία και την κοινωνική ευαισθησία. Θα προσπαθούμε καθημερινά, μπροστά σε οποιαδήποτε πρόκληση να είμαστε μέρος της λύσης» , προσθέτει ο εκπρόσωπος της εταιρίας. 

Η «Εύρηκα», με την εμπειρία 60 χρόνων στο σχεδιασμό, την παραγωγή και τη διάθεση προϊόντων οικιακής φροντίδας και υγιεινής, διαθέτει σημαντικά brands στην ελληνική αλλά και στη διεθνή αγορά, όπως η ομώνυμη μάρκα EYΡΗΚΑ, το AROXOL, το TOPINE, το FLUP, το FRESH AIR κ.λπ., τα οποία παράγονται σε ένα σύγχρονο και τεχνολογικά προηγμένο εργοστάσιο στη Βιομηχανική Περιοχή του Βόλου.

Νέα ΙΟΝ Γάλακτος με 30% λιγότερη ζάχαρη χωρίς γλυκαντικά.

Μία ακόμη καινοτομία της εταιρείας ΙΟΝ, με την γνωστή ποιότητα και πλούσια γεύση της αγαπημένης μας σοκολάτας γάλακτος, με διατροφικό πλεονέκτημα την λιγότερη ζάχαρη, χωρίς κανένα συμβιβασμό στην απόλαυση. 

Η νέα σοκολάτα ΙΟΝ Γάλακτος με 30% λιγότερη ζάχαρη κυκλοφορεί στα 90g, στην γνωστή κόκκινη συσκευασία, με γαλάζια επισήμανση που την κάνει να ξεχωρίζει αμέσως στο ράφι. Τη νέα σοκολάτα θα την βρείτε σε όλα τα καταστήματα τροφίμων αλλά και σε καταστήματα ψιλικών και περίπτερα. 

Δοκιμάστε την!

Η ΙΟΝ είναι η μόνη εταιρεία στην Ελλάδα που έχει ολοκληρωμένη διαδικασία παραγωγής σοκολάτας και κακάο, από τον καρπό του κακάο έως το τελικό προϊόν.

Το σύνολο των εισαγωγών καρπών κακάο στην Ελλάδα πραγματοποιείται αποκλειστικά από την ΙΟΝ Α.Ε. Με τον τρόπο αυτό η εταιρεία είναι σε θέση να ελέγχει πλήρως την ποιότητα και την ιδιαίτερη γεύση των προϊόντων της.

Οι νέες προτάσεις φρέσκων σαλατών Μπάρμπα Στάθης ήρθαν για να σας προσφέρουν όλη τη γεύση, τη φρεσκάδα και τη θρεπτική τους αξία, σε νέα, πρακτική ατομική συσκευασία! 

Απολαύστε εύκολα και γρήγορα ένα θρεπτικό γεύμα με τους αγαπημένους σας συνδυασμούς διαλεχτών λαχανικών, όπου και αν βρίσκεστε!

Η σειρά των ατομικών συσκευασιών περιλαμβάνει τις ήδη αγαπημένες σας Δροσάτη και Σπιρτόζα αλλά και το μοναδικό Σπανάκι Μπάρμπα Στάθης, σε νέα πρακτική συσκευασία 250 γραμμαρίων.

Ο  νέος συνδυασμός της Ζωηρής σάς περιμένει να τον ανακαλύψετε: ιδιαίτερο μαρούλι red oak leaf, iceberg και ρόκα θα ζωηρέψουν την επιθυμία σας για ένα νόστιμο, ωφέλιμο και θρεπτικό ελαφρύ γεύμα! 

 

Γιατί αν κάποιος ξέρει καλύτερα τα λαχανικά, αυτός είναι ο Μπάρμπα Στάθης.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις της ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ: www.barbastathis.com 

Facebook:  www.facebook.com/barbastathis.gr 

Instagram: @barbastathis

Youtube: http://www.youtube.com/c/BarbaStathiscom

Οι μοναδικές , προκλητικές, νόστιμες μπουκίτσες Mini Pick Crackers κυκλοφορούν τώρα σε super, ανανεωμένες συσκευασίες!

Τολμηρές και έντονες, όπως και τα Mini Pick Crackers Παπαδοπούλου, οι νέες  συσκευασίες έχουν ταυτότητα και χαρακτήρα.

Σε 5 μοναδικά χρώματα, ένα για κάθε γεύση, οι νέες συσκευασίες των Mini Pick Crackers, σας προϊδεάζουν για την έντονη γευστική εμπειρία που πρόκειται να ζήσετε μόλις τα δοκιμάσετε. 

Ανακαλύψτε τις στα ράφια των supermarkets και στα περίπτερα. Ανάμεσα σε 5 μοναδικά έντονες γεύσεις Classic, Barbecue, Pizza, Sour Cream & Onion, Ρίγανη ανακαλύψτε  τη δική σας αγαπημένη .

“Mini Pick Crackers Παπαδοπούλου, είναι μικρά αλλά έχουν ένταση’’

PARENTBOOK.GR

Μια μοντέρνα οικογένεια βάφει τα στερεότυπα με το χρώμα που της ταιριάζει. 

Το parentbook.gr είναι μια ιστοσελίδα για όλες τις οικογένειες. Εκείνες που έχουν παιδί, εκείνες που βιώνουν εγκυμοσύνη, δεν έχουν παντρευτεί, εκείνες που δεν θα παντρευτούν ποτέ. Γονείς, singles, κατοικίδια, όλοι μια παρέα εδώ, επιλέγουμε το χρώμα που μας ταιριάζει…

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία. More details…