Η Apple μόλις ανακοίνωσε πως κυκλοφορεί τα iPhone 7 και iPhone 7 Plus σε κόκκινο χρώμα - για καλό σκοπό

Το χρώμα κόκκινο προσθέτει η Apple στην «παλέτα» των μοντέλων iPhone 7 και iPhone 7 Plus και ο λόγος είναι πολύ ιδιαίτερος.

Παρόλο που η εταιρία έχει κυκλοφορήσει στο παρελθόν κόκκινες θήκες, αυτή είναι η πρώτη φορά που η συσκευή θα έχει κόκκινο χρώμα από μόνη της.

Οι νέες κόκκινες συσκευές iPhone θα κυκλοφορήσουν σε παγκόσμιο επίπεδο συμπληρώνοντας τις ήδη υπάρχουσες μεταλλικές αποχρώσεις (Rose Gold, Gold, Silver, Black, Jet Black).

Τα νέα μοντέλα θα κυκλοφορήσει στο πλαίσιο της συνεργασίας της Apple με την (RED).

«Η κυκλοφορία αυτού του special edition iPhone με τις κόκκινες λεπτομέρειες είναι το σπουδαιότερο προϊόν της συνεργασίας με τη (RED) και ανυπομονούμε να φτάσει στα χέρια των πελατών μας», σχολίασε ο Τιμ Κουκ, CEO της Apple.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση στο site της Apple, «κάθε αγορά συνεισφέρει στην υποστήριξη προγραμμάτων για τον HIV/AIDS που θα βοηθήσει να έρθουμε πιο κοντά σε μια εποχή χωρίς AIDS».

Να σημειωθεί πως μέχρι στιγμής η Apple έχει συγκεντρώσει πάνω από 130 εκατομμύρια δολάρια από την πώληση προϊόντων (RED).

Τα iPhone 7 και iPhone 7 Plus (PRODUCT)RED Special Edition κοστίζουν 749 και 869 δολάρια αντίστοιχα, με χωρητικότητα 128GB και 256GB.

Ειδικότερα, το iPhone 7 με χωρητικότητα 128GB κοστίζει 749 δολάρια με την εκδοχή των 256GB στα 849 δολάρια.

Τα Plus κοστίζουν αντίστοιχα 869 (128GB) και 969 (256GB) δολάρια.

Θα είναι διαθέσιμα προς παραγγελία από τις 24 Μαρτίου.

Πηγή: www.lifo.gr

ParentBook

Τι παίζει; Ό,τι παίζει στο διαδίκτυο. Χαλαρά, σοβαρά, περίεργα, όλα εδώ #googlarotrogontas

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ INSTAGRAM

PARENTBOOK.GR

Μια μοντέρνα οικογένεια βάφει τα στερεότυπα με το χρώμα που της ταιριάζει. 

Το parentbook.gr είναι μια ιστοσελίδα για όλες τις οικογένειες. Εκείνες που έχουν παιδί, εκείνες που βιώνουν εγκυμοσύνη, δεν έχουν παντρευτεί, εκείνες που δεν θα παντρευτούν ποτέ. Γονείς, singles, κατοικίδια, όλοι μια παρέα εδώ, επιλέγουμε το χρώμα που μας ταιριάζει…

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία. More details…