Η απίστευτη ετικέτα καθαριστικού που έγινε viral

Η τελευταία πρόταση μιας ετικέτας καθαριστικού τουαλέτας έγινε viral, καθώς αποκάλυψε μια από τις αγαπημένες συνήθειες των ανθρώπων.

Η επίσκεψη στην τουαλέτα για ορισμένους ανθρώπους είχε συνδυαστεί με διάφορες ασχολίες όπως το διάβασμα εφημερίδας και περιοδικών παλαιότερα, ενώ στη σύγχρονη εποχή όλο και περισσότεροι είναι εκείνοι που επιλέγουν να έχουν μαζί τους το κινητό τους τηλέφωνο.

Τι γίνεται όμως όταν η ανάγκη ήταν τόσο άμεση, που δεν προλαβαίνεις να πάρεις τίποτα από τα παραπάνω μαζί σου; Μια ετικέτα καθαριστικού έχει την απάντηση.

Όπως μπορείτε να δείτε στη φωτογραφία, η ετικέτα μετά τα συστατικά και τις απαραίτητες προφυλάξεις, αναγράφει: «Το διαβάζεις αυτό, επειδή ξέχασες το κινητό όταν πήγες τουαλέτα, έτσι δεν είναι;», αποκαλύπτοντας με αυτό τον τρόπο την αγαπημένη συνήθεια των περισσότερων ανθρώπων να διαβάζουν τις ετικέτες των προϊόντων που βρίσκονται στο χώρο του μπάνιου για να περάσει η ώρα μέχρι να βγουν από εκεί.

πηγή: news.in.gr
ParentBook

Τι παίζει; Ό,τι παίζει στο διαδίκτυο. Χαλαρά, σοβαρά, περίεργα, όλα εδώ #googlarotrogontas

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ INSTAGRAM

PARENTBOOK.GR

Μια μοντέρνα οικογένεια βάφει τα στερεότυπα με το χρώμα που της ταιριάζει. 

Το parentbook.gr είναι μια ιστοσελίδα για όλες τις οικογένειες. Εκείνες που έχουν παιδί, εκείνες που βιώνουν εγκυμοσύνη, δεν έχουν παντρευτεί, εκείνες που δεν θα παντρευτούν ποτέ. Γονείς, singles, κατοικίδια, όλοι μια παρέα εδώ, επιλέγουμε το χρώμα που μας ταιριάζει…

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία. More details…