Αγωγή κατά του κράτους από την μητέρα της Μυρτούς

Αγωγή στο κράτος κατέθεσε η μητέρα της Μυρτώς, Μαρία Κοτρώτσου, καθώς, όπως υποστηρίζει, δεν παρέχει την απαραίτητη ιατρική και φαρμακευτική περίθαλψη για την αποκατάσταση της υγείας του παιδιού της.

Σε ραδιοφωνική της συνέντευξη, η κ. Κοτρώτσου τόνισε πως η Μυρτώ κάνει καθημερινά θεραπείες ώστε να μπορέσει να κρατηθεί στη ζωή και το επίδομα των 730 το μήνα που παρέχει το κράτος, δεν αρκεί ούτε για τα στοιχειώδη.

Η ίδια δηλώνει αποφασισμένη να παλέψει στα δικαστήρια για την υπόθεσή της, ώστε να μην βρεθεί κανένας άλλος στη θέση της οικογένειάς της στο μέλλον.

Έχουμε και δικαιώματα, όχι μόνο υποχρεώσεις και αυτά διεκδικώ με την αγωγή κατά του κράτους, τόνισε η κ. Κοτρώτσου εκφράζοντας την αγανάκτησή της για το ότι το κράτος δε παρέχει τα αναγκαία στην κόρη της.

Σύμφωνα με την ίδια, η καταγωγή του δράστη της υπόθεσης, ο οποίος είναι Πακιστανός, παίζει σημαντικό ρόλο στην κατάσταση που βιώνει, καθώς αρμόδιοι την ενημέρωσαν πως η χώρα του δεν έχει υπογράψει κάποια διμερή σύμβαση με την Ελλάδα και τα κράτος μας δεν μπορεί να αναλάβει τα ιατρικά έξοδα της Μυρτώς.

Ολοκληρώνοντας η μητέρα της νεαρής επεσήμανε πως είναι η βοήθεια ιδιωτών είναι αυτή που κρατάει το παιδί της στη ζωή και υπογράμμισε πως θα συνεχίσει να αγωνίζεται μέχρι να λάβει την απαραίτητη περίθαλψη από το κράτος.

πηγή: cnn.gr

ParentBook

Τι παίζει; Ό,τι παίζει στο διαδίκτυο. Χαλαρά, σοβαρά, περίεργα, όλα εδώ #googlarotrogontas

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ INSTAGRAM

PARENTBOOK.GR

Μια μοντέρνα οικογένεια βάφει τα στερεότυπα με το χρώμα που της ταιριάζει. 

Το parentbook.gr είναι μια ιστοσελίδα για όλες τις οικογένειες. Εκείνες που έχουν παιδί, εκείνες που βιώνουν εγκυμοσύνη, δεν έχουν παντρευτεί, εκείνες που δεν θα παντρευτούν ποτέ. Γονείς, singles, κατοικίδια, όλοι μια παρέα εδώ, επιλέγουμε το χρώμα που μας ταιριάζει…

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία. More details…