Οι σιαμαίοι Jadon και Anias McDonald μοιράζονταν το πάνω μέρος του κεφαλιού τους με αποτέλεσμα στους 13 μήνες της ζωής τους να μην έχουν μπορέσει ποτέ να κοιτάξουν ο ένας τον άλλο.

Οι παιδικές Χριστουγεννιάτικες ταινίες αποτελούν έναν διασκεδαστικό τρόπο για να μπει όλη η οικογένεια στο πνεύμα των γιορτών και προσφέρουν την ευκαιρία για μια μαγική οικογενειακή βραδιά στο σπίτι.

Περίπου 300 εκατομμύρια παιδιά σε όλο τον κόσμο (ένα στα επτά), ζουν σε περιοχές όπου η ατμοσφαιρική ρύπανση ξεπερνά έως και κατά έξι φορές τα διεθνή όρια, γεγονός που συμβάλλει σε μεγάλο βαθμό στην παιδική θνησιμότητα, αναφέρει σε έκθεσή της που δημοσιεύθηκε τη Δευτέρα η Unicef.

Η πριγκίπισσα Έλενα του Άβαλορ κάνει το βασιλικό της ντεμπούτο στο Disney Channel αυτόν τον Οκτώβριο.

Με στόχο τη δημιουργία ενός πιο φιλικού και φιλόξενου περιβάλλοντος στη νέα μονάδα αιμοκάθαρσης Παίδων, που λειτουργεί εδώ και δύο εβδομάδες στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, ο Σύλλογος Νεφροπαθών Θεσσαλονίκης συγκεντρώνει επιτραπέζια παιχνίδια, βιβλία και παραμύθια σε καλή κατάσταση.

Είναι μια διασκεδαστική πρακτική που συνδυάζει τις αρχές της yoga με το δημιουργικό παιχνίδι.

Το Πρόγραμμα Kinder+Sport ολοκλήρωσε για 3η συνεχόμενη χρονιά τη συνεργασία του με το 14ο Αθλητικό Camp του Δήμου Αμαρουσίου.

Το Πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης Kinder+SPORT της εταιρείας Ferrero, στήριξε για 3η συνεχόμενη χρονιά στήριξε το 14ο Αθλητικό Camp του Δήμου Αμαρουσίου περνώντας θετικά μηνύματα για τις χαρές και τα οφέλη του αθλητισμού στα παιδιά που συμμετείχαν. Πρωταγωνιστές στη προσπάθεια αυτή ήταν και φέτος τα παιδιά και διεθνείς πρωταθλητές. οι οποίοι μίλησαν για το σημαντικό ρόλο της άσκησης στην καθημερινότητά μας και παρότρυναν τα παιδιά να διαλέξουν το άθλημα που αγαπούν, και να το ακολουθήσουν.

Η διεθνής πρωταθλήτρια και Χάλκινη Ολυμπιονίκης Κλέλια Πανταζή στη Ρυθμική Γυμναστική και ο Μιχάλης Μουρούτσος, Χρυσός Ολυμπιονίκης και Πρωταθλητής Ελλάδος στο Tae Kwo Do, καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιρινού προγράμματος μοιράστηκαν με τα παιδιά προσωπικές τους εμπειρίες.

Συζήτησαν μαζί τους ιστορίες από την αθλητική τους καριέρα, τα ενθάρρυναν να θέτουν στόχους και να ακολουθούν ένα δραστήριο τρόπο ζωής, περνώντας το μήνυμα ότι ο αθλητισμός εκτός από διασκέδαση είναι και μια συνεχής προσπάθεια με σύμμαχο τον εαυτό τους.

Όλα τα παιδιά παρέλαβαν τo «Σακίδιο του Μικρού Αθλητή» και ένα καπέλο από το Kinder+SPORT, ώστε να έχουν πάντα μαζί τους τον απαραίτητο εξοπλισμό για ευχάριστες ώρες άθλησης και κίνησης!

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, με την παρουσία του στην έναρξη του προγράμματος στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αμαρουσίου δήλωσε: «Σκοπός του Αθλητικού Camp του Δήμου μας είναι να προσφέρουμε στα παιδιά την ευκαιρία να δοκιμάσουν ποικίλες αθλητικές δραστηριότητες, αξιοποιώντας δημιουργικά κι ευχάριστα τους μήνες του καλοκαιριού. Είναι χαρά μας που το Πρόγραμμα Kinder+SPORT της Ferrero στηρίζει τον αθλητισμό και φέρνει κοντά μας έμπειρους αθλητές που αποτελούν υγιή πρότυπα για τα παιδιά».

Η Ιωάννα Στρουμπή, από το τμήμα Marketing της Ferrero Greece, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που για άλλη μια χρονιά το Πρόγραμμα Kinder+SPORT συνεργάζεται με το Δήμο Αμαρουσίου και το Αθλητικό Camp. Για 3η συνεχόμενη χρονιά συνεργαζόμαστε με κορυφαίους αθλητές της χώρας μας προσπαθώντας να μυήσουμε τα παιδιά σε ένα δραστήριο και υγιή τρόπο ζωής διδάσκοντάς τους παράλληλα αξίες όπως η ομαδικότητα, η προσπάθεια και η πειθαρχία!»

Το Αθλητικό Camp οργανώνεται κάθε καλοκαίρι από το Δήμο Αμαρουσίου και διαθέτει τέσσερις περιόδους από τον Ιούνιο μέχρι και τις αρχές Σεπτεμβρίου.

Οι αξίες του Kinder+SPORT:

-Φιλία & Σεβασμός
-Ενεργητικότητα & Διασκέδαση
-Άμιλλα & Δίκαιο Παιχνίδι
-Συμμετοχή & Ομαδικότητα
-Προσπάθεια & Επιβράβευση

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ INSTAGRAM

PARENTBOOK.GR

Μια μοντέρνα οικογένεια βάφει τα στερεότυπα με το χρώμα που της ταιριάζει. 

Το parentbook.gr είναι μια ιστοσελίδα για όλες τις οικογένειες. Εκείνες που έχουν παιδί, εκείνες που βιώνουν εγκυμοσύνη, δεν έχουν παντρευτεί, εκείνες που δεν θα παντρευτούν ποτέ. Γονείς, singles, κατοικίδια, όλοι μια παρέα εδώ, επιλέγουμε το χρώμα που μας ταιριάζει…

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία. More details…