Θλιβερές είναι οι εξελίξεις για την οικογένεια του Αλέξανδρου Καστρινάκη από τα Χανιά

Το πρώτο της παιδάκι περιμένει η Δούκισσα Νομικού τρεις μήνες μετά τον λαμπερό της γάμο με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη στη Μύκονο.

Ξεπερνά κάθε όριο χυδαιότητας η ανάρτηση του Παναγιώτη Χατζηστεφάνου, με αφορμή την προσπάθεια της οικογένειας της μικρής Νεφέλης να συγκεντρωθούν χρήματα για να μεταβεί το κοριτσάκι στο εξωτερικό, προκειμένου να υποβληθεί σε θεραπεία.

Δεν υπάρχει γυναίκα που ακολουθεί τη μόδα ή που την ακολουθεί χωρίς να το παραδέχεται ή που “δεν την ακολουθεί” αλλά αφιερώνει χρόνο στην καθημερινή της εικόνα, η οποία δεν έχει αγοράσει σακάκι.

Την τελευταία της πνοή άφησε μία 16χρονη κοπέλα από το Skegness της Μεγάλη Βρετανία λόγω του λεγόμενου «Συνδρόμου της Ραπουνζέλ».

Σε τι επιλογές αξίζει να επενδύσετε.

Μπορεί οι ζέστες καλά να κρατούν όμως το φθινόπωρο είναι εδώ. 

Βαρύ πένθος έχει σκεπάσει το Ηράκλειο το οποίο θρηνεί το χαμό της 33χρονης μητέρας η οποία βρήκε τραγικό θάνατο στο σχολείο των παιδιών της.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ INSTAGRAM

PARENTBOOK.GR

Μια μοντέρνα οικογένεια βάφει τα στερεότυπα με το χρώμα που της ταιριάζει. 

Το parentbook.gr είναι μια ιστοσελίδα για όλες τις οικογένειες. Εκείνες που έχουν παιδί, εκείνες που βιώνουν εγκυμοσύνη, δεν έχουν παντρευτεί, εκείνες που δεν θα παντρευτούν ποτέ. Γονείς, singles, κατοικίδια, όλοι μια παρέα εδώ, επιλέγουμε το χρώμα που μας ταιριάζει…

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία. More details…