Δεν υπάρχει γυναίκα που ακολουθεί τη μόδα ή που την ακολουθεί χωρίς να το παραδέχεται ή που “δεν την ακολουθεί” αλλά αφιερώνει χρόνο στην καθημερινή της εικόνα, η οποία δεν έχει αγοράσει σακάκι.

Την τελευταία της πνοή άφησε μία 16χρονη κοπέλα από το Skegness της Μεγάλη Βρετανία λόγω του λεγόμενου «Συνδρόμου της Ραπουνζέλ».

Σε τι επιλογές αξίζει να επενδύσετε.

Μπορεί οι ζέστες καλά να κρατούν όμως το φθινόπωρο είναι εδώ. 

Βαρύ πένθος έχει σκεπάσει το Ηράκλειο το οποίο θρηνεί το χαμό της 33χρονης μητέρας η οποία βρήκε τραγικό θάνατο στο σχολείο των παιδιών της.

Η Δέσποινα Βανδή το βράδυ του Σαββάτου πήγε στο Ηρώδειο μαζί με την κόρη της, Μελίνα.

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος έδωσαν το παρόν στον κήπο του Κτιρίου Παλλάς Αθηνά στην Κηφισιά για την επίσημη πρεμιέρα της ταινίας της Universal AMERICAN MADE την Τετάρτη που πέρασε.

Ένας αγιασμός διαφορετικός από τους άλλους έγινε σήμερα στο Μενίδι. Στο 6ο δημοτικό σχολείο Αχαρνών η αυλή γέμισε χαρούμενες φωνές αλλά έλειπε μια, αυτή του 11χρονου Μάριου.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ INSTAGRAM

PARENTBOOK.GR

Μια μοντέρνα οικογένεια βάφει τα στερεότυπα με το χρώμα που της ταιριάζει. 

Το parentbook.gr είναι μια ιστοσελίδα για όλες τις οικογένειες. Εκείνες που έχουν παιδί, εκείνες που βιώνουν εγκυμοσύνη, δεν έχουν παντρευτεί, εκείνες που δεν θα παντρευτούν ποτέ. Γονείς, singles, κατοικίδια, όλοι μια παρέα εδώ, επιλέγουμε το χρώμα που μας ταιριάζει…

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία. More details…