Η Δέσποινα Βανδή το βράδυ του Σαββάτου πήγε στο Ηρώδειο μαζί με την κόρη της, Μελίνα.

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος έδωσαν το παρόν στον κήπο του Κτιρίου Παλλάς Αθηνά στην Κηφισιά για την επίσημη πρεμιέρα της ταινίας της Universal AMERICAN MADE την Τετάρτη που πέρασε.

Ένας αγιασμός διαφορετικός από τους άλλους έγινε σήμερα στο Μενίδι. Στο 6ο δημοτικό σχολείο Αχαρνών η αυλή γέμισε χαρούμενες φωνές αλλά έλειπε μια, αυτή του 11χρονου Μάριου.

Σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου, ο Ryan Young, πατέρας του μικρού Reggie, είχε αποκοιμηθεί έπειτα από κατανάλωση μεγάλης ποσότητας αλκοόλ.

Ο πάπας Φραγκίσκος κάλεσε τους νέους «να ονειρεύονται» και «να συγχωρούν», θεωρώντας ότι είναι ικανοί «να κοιτάζουν προς το μέλλον χωρίς να φέρουν το άχθος του μίσους».

Λατρεύει το πιάνο και την όπερα, έγινε θετός παππούς από την ηλικία των 36 ετών.

Αποκαλυπτήρια για την ομάδα των παικτών που θα διαγωνιστούν στο Survival Secret του Epsilon με παρουσιαστή τον Κώστα Σόμμερ.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ INSTAGRAM

PARENTBOOK.GR

Μια μοντέρνα οικογένεια βάφει τα στερεότυπα με το χρώμα που της ταιριάζει. 

Το parentbook.gr είναι μια ιστοσελίδα για όλες τις οικογένειες. Εκείνες που έχουν παιδί, εκείνες που βιώνουν εγκυμοσύνη, δεν έχουν παντρευτεί, εκείνες που δεν θα παντρευτούν ποτέ. Γονείς, singles, κατοικίδια, όλοι μια παρέα εδώ, επιλέγουμε το χρώμα που μας ταιριάζει…

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία. More details…