Να είσαι ταλαντούχα, έξυπνη, όμορφη, αξιοπρεπής, επαγγελματικά επιτυχημένη, οικονομικά ανεξάρτητη, να ζεις τον έρωτα της ζωής σου, να ’χεις πάρει βραβεία, να έχεις φίλους, να τραγουδάς ωραία...

Μία υπέρβαρη μητέρα από την Πενσιλβάνια των Η.Π.Α. πήρε την εκδίκησή της από τον πρώην σύντροφό της, ο οποίος της ασκούσε bullying, αποκαλώντας την χοντρή, αφού κατάφερε να χάσει 59 κιλά.

Ο τρίτος νόμος του Νεύτωνα λέει ότι «για κάθε δράση υπάρχει και μία αντίδραση».

Ο Γάλλος ψυχίατρος και ψυχαναλυτής Didier Lauru μιλάει σε συνέντευξή του για τις ερωτικές σχέσεις, το πάθος, τον κεραυνοβόλο έρωτα και για τις διαφορές με τις οποίες αντιλαμβάνονται τον έρωτα και το σεξ οι γυναίκες και οι άνδρες.

Οι σχέσεις είναι ένα από τα δυσκολότερα κεφάλαια προς κατανόηση, επειδή παράλληλα με τα δύο μέλη μίας σχέσης, υπάρχουν και πολλές ασυνείδητες δυνάμεις που αλληλεπιδρούν.

Ο άνθρωπος όταν μένει πολύ καιρό μόνος του αγριεύει..

Η μοναξιά είναι (εκτός από το σκυλί του Παπακαλιάτη στο Αν) κάτι που αργά ή γρήγορα νιώθουμε όλοι οι άνθρωποι στη ζωή μας.

Η ζωή είναι πάντα γεμάτη από εύκολες και δύσκολες φάσεις, γεμάτη από αντιφάσεις.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ INSTAGRAM

PARENTBOOK.GR

Μια μοντέρνα οικογένεια βάφει τα στερεότυπα με το χρώμα που της ταιριάζει. 

Το parentbook.gr είναι μια ιστοσελίδα για όλες τις οικογένειες. Εκείνες που έχουν παιδί, εκείνες που βιώνουν εγκυμοσύνη, δεν έχουν παντρευτεί, εκείνες που δεν θα παντρευτούν ποτέ. Γονείς, singles, κατοικίδια, όλοι μια παρέα εδώ, επιλέγουμε το χρώμα που μας ταιριάζει…

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία. More details…