Σε αντιπαράθεση με τη διοίκηση του ΕΟΠΥΥ έχουν έρθει οι σύλλογοι και τα σωματεία επαγγελματιών – επιστημόνων που παρέχουν υπηρεσίες ειδικής αγωγής σε παιδιά, εφήβους και οικογένειες.

Η διεθνής λίστα κατάταξης πανεπιστημίων Quacquarelli Symonds, εντάσσει το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών στην κατηγορία «Superior» των ιδρυμάτων που παρέχουν Μεταπτυχιακά Προγράμματα Πλήρους Φοίτησης στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (full-time MBAs).

Εγκύκλιο για την υλοποίηση «θεματικής εβδομάδας» στα γυμνάσια της χώρας έχει στείλει το υπουργείο Παιδείας.

Χριστούγεννα 2016 - Πρωτοχρονιά 2017 - Σε λίγες ημέρες κλείνουν τα σχολεία για τις γιορτές - Αντίστροφα μετρούν οι μαθητές τις μέρες που απομένουν για να κλείσουν τα σχολεία για τα Χριστούγεννα.

Πριν από μερικά χρόνια φάνταζε όνειρο, σχεδόν ακατόρθωτο.

Οι μουσουλμάνες στην Ολλανδία δεν θα μπορούν, από εδώ και πέρα, να εμφανίζονται με μπούρκα ή νικάμπ, σε δημόσια μέσα μαζικής μεταφοράς, κυβερνητικά κτίρια, σχολεία ή νοσοκομεία.

Υπάρχουν σίγουρα φορές που όλοι μας θέλουμε να τεμπελιάσουμε και να μην πάμε το πρωί στη δουλειά. Την ίδια επιθυμία έχουν αρκετές φορές και τα παιδιά μόνο που αυτή αφορά το σχολείο.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ INSTAGRAM

PARENTBOOK.GR

Μια μοντέρνα οικογένεια βάφει τα στερεότυπα με το χρώμα που της ταιριάζει. 

Το parentbook.gr είναι μια ιστοσελίδα για όλες τις οικογένειες. Εκείνες που έχουν παιδί, εκείνες που βιώνουν εγκυμοσύνη, δεν έχουν παντρευτεί, εκείνες που δεν θα παντρευτούν ποτέ. Γονείς, singles, κατοικίδια, όλοι μια παρέα εδώ, επιλέγουμε το χρώμα που μας ταιριάζει…

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία. More details…