Σε βανδαλισμούς στους χώρους του 1ου Γυμνασίου Χρυσοπηγής προχώρησαν άγνωστοι ρίχνοντας λάδια και προκαλώντας υλικές ζημιές στο κτίριο.

Ο Β Βρεφικός Σταθμός Ασπροπύργου τις τελευταίες μέρες βρίσκεται στο επίκεντρο αρνητικών εξελίξεων μετά τη δημοσιοποίηση μαρτυριών από γονείς και μέλη του προσωπικού μου μιλάνε ανοιχτά για περιστατικά κακοποίησης παιδιών από τις βρεφονηπιοκόμους του σταθμού.

14χρονη μαθήτρια έκανε απόπειρα αυτοκτονίας μέσα σε Γυμνάσιο των Χανίων.

Μια ακόμη συγκλονιστική ιστορία φέρνει στο φώς ο Σύλλογος Φωτεινό Αστέρι. Δημοσίευσαν το γράμμα ενός 8χρονου μαθητή ο οποίος ζητά από τον Αγιο Βασίλη φαγητό.

Σε περίπου δύο εβδομάδες θα κλείσουν τα σχολεία για...

Συχνά οι γονείς ανησυχούν για τη συμπεριφορά και τα συναισθήματα των παιδιών τους στο σχολείο.

Τη δυνατότητα να αφήνουν την τσάντα στο σχολείο μία Παρασκευή το μήνα, δίνει πρόγραμμα του υπουργείου Παιδείας που θα εφαρμοστεί σε δημοτικά σχολεία της χώρας.

Σε ρυθμούς κατάληψης από χθες και το 2ο Γενικό Λύκειο Αμαλιάδας, με τους μαθητές να διαμαρτύρονται για την πενθήμερη εκδρομή της Γ’ τάξης αφού δεν έχουν καταφέρει να βρουν την ‘χρυσή τομή’ με τους καθηγητές.

PARENTBOOK.GR

Μια μοντέρνα οικογένεια βάφει τα στερεότυπα με το χρώμα που της ταιριάζει. 

Το parentbook.gr είναι μια ιστοσελίδα για όλες τις οικογένειες. Εκείνες που έχουν παιδί, εκείνες που βιώνουν εγκυμοσύνη, δεν έχουν παντρευτεί, εκείνες που δεν θα παντρευτούν ποτέ. Γονείς, singles, κατοικίδια, όλοι μια παρέα εδώ, επιλέγουμε το χρώμα που μας ταιριάζει…

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία. More details…