×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1170
JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1168

Κάθε χρόνο η πανσέληνος τον Αύγουστο έχει την τιμητική της στις παραλίες, στους αρχαιολογικούς χώρους και όπου καθένας κρίνει πιο ρομαντικά και ειδυλλιακά. Το χιλιοτραγουδισμένο φεγγάρι γίνεται αφορμή για να εκφράσουν οι άνθρωποι την ανάγκη τους για ομορφιά, την κλίση τους στην αυθεντικότητα, την υπενθύμιση ότι η ζωή είναι ωραία έξω από τα ασφυκτικά συστήματα, στην απλότητα και στο μεγαλείο της. Κάτω από τον ουρανό του Αυγούστου, ο καθένας έχει τη μεγάλη ευκαιρία να ερωτευτεί τη ζωή και την φύση σε όλο της το μεγαλείο.

Φέτος, οι φίλοι του Αττικού Ζωολογικού Πάρκου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα ειδικά σχεδιασμένο για εκείνη τη βραδιά εκπαιδευτικό πρόγραμμα των Δελφινιών υπό το φως της 2ης αυγουστιάτικης πανσελήνου.

Έτσι, το Αττικό Πάρκο πρόκειται να παραμείνει ανοιχτό μετά τη Δύση του ηλίου, την Παρασκευή 28/8, το Σάββατο 29/8 και την Κυριακή 30/8, για να σας προσκαλέσει σε μια μαγευτική καλοκαιρινή εμπειρία μετά τις 20:30.

Το ολόγιομο αυγουστιάτικο φεγγάρι, τα Δελφίνια του Πάρκου και υπέροχες μελωδίες θα σας χαρίσουν μαγικές στιγμές, δίνοντάς σας την ευκαιρία να απολαύσετε ένα μοναδικό θέαμα διάρκειας μισής ώρας, βγαλμένο από την αγάπη μας για την φύση και την ομορφιά της.

Το κοινό θα μπορεί να εισέλθει στο χώρο των Δελφινιών και να τα παρακολουθεί κατά τη διάρκεια που η πανσέληνος θ’ ανατέλει . ‘Οταν το φεγγάρι θα έχει φωτίσει καλύτερα τον χώρο, γύρω στις 20:45, η ομάδα των Δελφινιών και εκπαιδευτών του Αττικού Πάρκου θα πραγματοποιήσουν μία μοναδική νυχτερινή εκπαιδευτική παρουσίαση ειδικά διαμορφωμένη για την περίσταση, που σίγουρα θα καταγραφεί στις μνήμες του τυχερού κοινού εκείνης της βραδιάς.

Λόγω της δεδομένης χωρητικότητας του χώρου των Δελφινιών, την ξεχωριστή αυτή εμπειρία θα έχουν την τύχη να ζήσουν μόνο 1.000 άτομα ανά ημέρα, γι’ αυτό και είναι απαραίτητη η έκδοση εισιτηρίου μέσω e-ticketing στην ιστοσελίδα του Αττικού Ζωολογικού Πάρκου: http://eticket.atticapark.com/login.aspx?lang=gr από τη Δευτέρα 24/8. Εισιτήρια θα εκδίδονται και στα εκδοτήρια του Αττικού Ζωολογικού Πάρκου τηρώντας αυστηρή σειρά προτεραιότητας.
Οι πύλες του Πάρκου θα ανοίξουν στις 19:30 για όσους επιθυμούν να παρευρεθούν μόνο σε αυτό το εκπαιδευτικό πρόγραμμα.

 

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ:

-Ώρα έναρξης προγράμματος: 20:30 (οι πόρτες του Δελφιναρίου θα ανοίξουν στις 19:45)
-Διάρκεια προγράμματος: 30 λεπτά
-Tιμή εισόδου ΜΕΤΑ τις 19:30: 5€/άτομο για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Πανσέληνος με τα Δελφίνια» - Τιμή εισόδου για κατόχους Ετήσιας Κάρτας Πάρκου και Δελφιναρίου: 4€

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:
* Για τους επισκέπτες που θα έρθουν στο Πάρκο ΠΡΙΝ από τις 19:30 το κόστος εισόδου ανά άτομο είναι:
-ΕΝΗΛΙΚΕΣ: 16€ (γενική είσοδος) + 5€ (Πανσέληνος με τα Δελφίνια)
-ΠΑΙΔΙΑ: Δωρεάν γενική είσοδος, εφόσον συνοδεύονται από τουλάχιστον 1 ενήλικα, (προσφορά Kids go free) + 5€ (Πανσέληνος με τα Δελφίνια)

* Για τους επισκέπτες που θα έρθουν στο Πάρκο ΜΕΤΑ τις 19:30 το κόστος εισόδου ανά άτομο είναι:
-ΕΝΗΛΙΚΕΣ: Δωρεάν γενική είσοδος + 5€ (Πανσέληνος με τα Δελφίνια)
-ΠΑΙΔΙΑ: Δωρεάν γενική είσοδος (εφόσον συνοδεύονται από τουλάχιστον 1 ενήλικα) + 5€ (Πανσέληνος με τα Δελφίνια)

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι πύλες του Δελφιναρίου θα ανοίξουν στις 19:45. Για λόγους ασφαλείας, η περιήγηση στους υπόλοιπους χώρους του Πάρκου πλην αυτού των Δελφινιών θα απαγορεύεται.

Συνιστάται η έγκαιρη προσέλευση στο Πάρκο από τις 19:30 για να αποφευχθούν ουρές και ταλαιπωρία κατά την παραλαβή των εισιτηρίων σας. Οι φροντιστές και εθελοντές του Πάρκου θα βρίσκονται εκεί για να σας καθοδηγούν στο χώρο φιλοξενίας των Δελφινιών. Μετά τις 19:45 όλες οι δραστηριότητες και επισκέψεις των εγκαταστάσεων των ζώων του Πάρκου διακόπτονται. Οι επισκέπτες υποχρεούνται να αποχωρήσουν αμέσως μετά την ολοκλήρωση του εκπαιδευτικού προγράμματος.


 

Aττικό Ζωολογικό Πάρκο Α.Ε. ●Θέση Γιαλού ● Τ.Θ. 38 ● Σπάτα 19004

Τ: 2106634724 ● Φ: 2106634726 ● zoo@atticapark.grwww.atticapark.com

FB. www.facebook.com/AtticaZoologicalPark

 

fuul-moon-attica-zoo-aug-2015

Η ΦιλοΣοφία μας, το εναλλακτικό αναγνωστήριο του Χαλανδρίου, για δεύτερη συνεχή χρονιά οργανώνει και υλοποιεί το ξεχωριστό καλοκαιρινό εκπαιδευτικό της πρόγραμμα, Διάλειμμα για Καλοκαίρι.

Τίτλος του για το 2015... «Φέτο το καλοκαιράκι».

 

Απευθύνεται σε παιδιά από 5- 12 χρόνων και διεξάγεται σε τρεις διαφορετικές περιόδους:

Α’ Περίοδος:   15 Ιουνίου έως 3 Ιουλίου

Β’ Περίοδος: 6 Ιουλίου έως 24 Ιουλίου

Γ’ Περίοδος:   27 Ιουλίου έως 7 Αυγούστου

«Φέτο το καλοκαιράκι

κυνηγούσα ένα πουλάκι.

Κυνηγούσα, λαχταρούσα

να το πιάσω δεν μπορούσα…»

Θα χρειαστώ λοιπόν εσάς συνταξιδιώτες σε ένα γύρο σε νησιά της Ελλάδας για να το βρούμε μαζί. Το ταξίδι αυτό θα είναι περιπετειώδες αλλά και γεμάτο. Πάμε λοιπόν να γεμίσουμε τα σακίδιά μας με χάρτες και πυξίδα, φαντασία και όρεξη, γυαλιά και καπέλα και να βάλουμε πλώρη για θάλασσες άγνωστες, μα και γνωστές.

Παρέχονται

  • Πλήρης διατροφή με δεκατιανό και μεσημεριανό
  • Ειδικά εκπτωτικά προγράμματα για γκρουπ και αδέρφια
  • Δυνατότητα φύλαξης των παιδιών μία ώρα πριν και μία ώρα μετά το πέρας των δραστηριοτήτων.
  • Δυνατότητα μετακίνηση με έξτρα χρέωση με σχολικό σχολικό και συνοδό (εφόσον συμπληρωθει ο ανάλογος αριθμός συμμετοχών)

Κόστος ανά περίοδο: 300 ευρώ/παιδί + Φ.Π.Α.

Κόστος ανά εβδομάδα:100 ευρώ/ παιδί+ Φ.Π.Α.

Για περισσότερες πληροφορίες και το αναλυτικό μας πρόγραμμα μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε τηλεφωνικά στο 2130289857 Δευτέρα-Παρασκευή καθημερινά 15:00- 19:00 ή ηλεκτρονικά στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

Διεύθυνση: Αριστοτέλους 54 & Σωκράτους, Χαλάνδρι 15232

 

Πατήστε εδώ για να επωφεληθείτε έκπτωσης 20% για την 3η περίοδο του SummerCamp 2015 (ως φίλος/η του parentbook.gr)

 

Δείτε παρακάτω (και κατεβάστε) την αφίσα του προγράμματος:

Για να δείτε διάφορα φημισμένα αξιοθέατα, δεν χρειάζεται να κάνετε πάντα πολύ κόπο.

Απλώς επισκεφθείτε μαζί με τα παιδιά τη διεύθυνση

 

http://www.skylinewebcams.com/

skylinewebcams

 

Θα βρείτε διάφορα αξιοθέατα (το Κολοσσαίο, το Duomo στο Μιλάνο, την πλατεία Αγίου Μάρκου στη Βενετία, παραλίες στην Τενερίφη, παραλίες στη Φλώριδα, λιμάνια στη Μάλτα και στο Ντουμπάι... και ένα σωρό άλλα!) τα οποία μπορείτε να δείτε «ζωντανά» σε πραγματικό χρόνο.

Υπάρχει η δυνατότητα ταξινόμησης/αναζήτησης με βάση τη χώρα και το είδος του προορισμού.

Χωρίς να ξεβολευτείτε, αλλά και χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία, μπορείτε να απολαύσετε το περιβάλλον ενός σημαντικού τόπου, να πάρετε μια γεύση για το επόμενο ταξίδι, να αναπολήσετε παλαιότερες εμπειρίες ή να βρείτε μια αφορμή για παρατήρηση και κουβέντα με τα παιδιά για διάφορους σημαντικούς προορισμούς.

Μάθηση, δημιουργικότητα, πληροφορική!

Για 2η συνεχή χρονιά το Εργαστήριο Ολοκληρωμένων Συστημάτων του Ινστιτούτου Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος διοργανώνει τα εκπαιδευτικά σεμινάρια SMART CAMP. Δύο κύκλοι εργαστηρίων με θέμα τις Ψηφιακές Τέχνες και τη Ρομποτική διάρκειας μιας εβδομάδας το καθένα, που θα πραγματοποιηθούν από τις 6-17 Ιουλίου στα Αρσάκεια Σχολεία Ψυχικού.

Εαν είστε μαθητής/τρια από 14 έως 18 ετών μάθετε περισσότερες πληροφορίες και δηλώστε τώρα συμμετοχή συμπληρώνοντας τη φόρμα στη σελίδα: http://smart-camp.iit.demokritos.gr/registration-form

Όλες οι αιτήσεις θα εξετασθούν και θα αξιολογηθούν προκειμένου για γίνει η τελική επιλογή των συμμετεχόντων λόγω του περιορισμένου αριθμού προσφερόμενων θέσεων.

Ελάτε να μάθουμε , να πειραματιστούμε και να διασκεδάσουμε! Σας περιμένουμε!

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του SMART CAMP: http://smart-camp.iit.demokritos.gr/

στη σελίδα του facebook: https://www.facebook.com/pages/Demokritos-ISL-SmartCamp/655503981182549

ή καλέστε μας στο 2106503189

 

ekefe-dimokritos-SMART-CAMP-FLYER

Το Συμβουλευτικό Κέντρο «Μαζί για το Παιδί» διοργανώνει, ψυχο-εκπαιδευτικά σεμινάρια για γονείς με τα εξής θέματα:

 

«Παιδί & Κατασκήνωση» τη Δευτέρα  22 Ιουνίου 2015, 18:00-20:00, στα γραφεία της Ένωσης, Αγίου Θωμά 14, Αμπελόκηποι.

«Πότε είναι ένα παιδί έτοιμο να πάει κατασκήνωση;»
«Πώς να επιλέξουμε σε ποια κατασκήνωση να πάει;»
«Τι δυσκολίες μπορεί να αντιμετωπίσει;»
«Ποια είναι τα οφέλη της κατασκήνωσης;»

Στόχος του σεμιναρίου είναι, μέσα από τη συζήτηση, να απαντήσουμε στα θέματα που απασχολούν τους γονείς ενόψει της επιλογής για κατασκήνωση κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών παιδικών διακοπών αλλά και τις προκλήσεις που μπορεί να αντιμετωπίσουν γονείς και παιδί κατά τη διάρκεια αυτής.

 

«Παιδί, Καλοκαίρι και…΄Ίντερνετ», Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015, 16:30- 18:30, στο Κέντρο Αλληλεγγύης, Δομοκού 2 & Φιλαδελφείας, Σταθμός Λαρίσης (απέναντι από το Σταθμό του Μετρό).

Πώς μπορεί να μετριαστεί η χρήση των ηλεκτρονικών μέσων κατά τις καλοκαιρινές διακοπές; Τι εναλλακτικές υπάρχουν; Πώς μπορεί να οργανωθεί η καθημερινότητά του με ένα πιο δημιουργικό τρόπο; Σκοπός του σεμιναρίου είναι να συζητηθούν ωφέλιμοι τρόποι απασχόλησης των παιδιών, μέσα από την ενίσχυση της αυτονομίας τους και της ψυχο-συναισθηματικής ανάπτυξής τους, καθώς και την υγιή διαπραγμάτευση και οριοθέτηση στη χρήση του ίντερνετ.

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ. Δηλώστε Συμμετοχή ΕΔΩ

Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων, παρακαλείσθε να ενημερώσετε για την παρουσία σας. Προσφέρεται και δωρεάν φύλαξη παιδιών κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου.

Πληροφορίες & δηλώσεις συμμετοχής στην τηλεφωνική γραμμή 115 25 & στο email :  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ένωση «Μαζί για το Παιδί»  www.mazigiatopaidi.gr

Έχει ολοκληρωθεί ένας χρόνος από έναρξη των προγραμμάτων του Arkki στη χώρα μας. Το πρόγραμμα αρχιτεκτονικής για παιδιά που έφεραν στην Ελλάδα ο ΑΚΤΟ και η DESIGNEMBASSADOR.COM UG, το έχουν ήδη παρακολουθήσει εκατοντάδες παιδιά σε σχολεία και μουσεία. Το Arkki συνεχίζει τη δράση του και τους καλοκαιρινούς μήνες χαρίζοντας σε παιδιά ηλικίας 6 έως 13 ετών ώρες δημιουργικής απασχόλησης.

 

  • Τα παιδιά σχεδιάζουν, κατασκευάζουν και δημιουργούν!
  • Εξερευνούν με όλες τους τις αισθήσεις τον κόσμο!
  • Ακολουθούν τη φαντασία τους και κινούνται έξω και πέρα από τα συνηθισμένα!
  • Ανακαλύπτουν τα ταλέντα και τις κλίσεις τους!
  • Πειραματίζονται και βλέπουν άμεσα το αποτέλεσμα της προσπάθειάς τους που πάντα είναι πολύ εντυπωσιακό!

 

Ένας Δούρειος ίππος, φωλιές πουλιών, πύργοι, νησιά, πολιτείες από Lego ή ζαχαρωτά και όψεις κτιρίων είναι μόνο μερικά από τα μοντέλα που καλούνται να φτιάξουν τα παιδιά με την καθοδήγηση Ελλήνων αρχιτεκτόνων, ειδικά εκπαιδευμένων στη Φινλανδία.

 

 

Τα καλοκαιρινά εργαστήρια πραγματοποιούνται :

 

  • Στο Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών & Μουσικής «Β&Μ Θεοχαράκη» κάθε Δευτέρα & Τετάρτη πρωί (11:00 - 12:30) 
  • Στο Μουσείο Ηρακλειδών κάθε Τρίτη, Τετάρτη & Πέμπτη απόγευμα (16:00 - 17:30)

 

 

Louisa Nikolaidou Photography -  Zooom Fun Portraits

 

Όλα τα προγράμματα του Arkki ενδυναμώνουν την τρισδιάστατη αντίληψη, τη μαθηματική σκέψη και τις δεξιότητες επικοινωνίας. Η αρχιτεκτονική χρησιμοποιείται μόνο ως μέσο για να δώσει στα παιδιά ερεθίσματα και να τα βοηθήσει στη συγκρότηση της σκέψης, να τονώσει τη φαντασία καιτη δημιουργικότητά τους και τελικά να τα κάνει να πιστέψουν στον εαυτό τους, ώστε να γίνουν οι «αρχιτέκτονες» του μέλλοντός τους.

 

Δρ. Εύη Τρούκη

Ειδική Επιστημονική Σύμβουλος Arkki

 

----------------------------------------------------------------------

 

Louisa Nikolaidou Photography και την Zooom Fun Portraits

 

 

Διαβάστε στη συνέχεια αναλυτικά, το πρόγραμμα των καλοκαιρινών εργαστηρίων, που πραγματοποιούνται σε εβδομαδιαίους, αυτοτελείς κύκλους.

 

 

Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών και Μουσικής  “B &M Θεοχαράκη”, κάθε Δευτέρα & Τετάρτη, 11:00-12:30. 

Α΄ ΚΥΚΛΟΣ

Δευτέρα 22/06: Πελώριοι Πύργοι      

Τετάρτη 24/06: Πήλινα Φαναράκια

Β΄ ΚΥΚΛΟΣ

Δευτέρα 29/06: Σκοτεινό δωμάτιο Ι

Τετάρτη 1/07: Σκοτεινό δωμάτιο ΙΙ

Γ΄ ΚΥΚΛΟΣ

Δευτέρα 6/07: Γλυκιά Αρχιτεκτονική 

Τετάρτη 8/07: Φωλιές Ζώων

Δ΄ ΚΥΚΛΟΣ

Δευτέρα 13/07: Το σπίτι των συναισθημάτων 

Τετάρτη 15/07: Λαβύρινθος

 

 

Στο Μουσείο Ηρακλειδών, κάθε Τρίτη, Τετάρτη & Πέμπτη, 16:00-17:30.

Α΄ ΚΥΚΛΟΣ

Τρίτη 23/06 Γλυκιά Αρχιτεκτονική 

Τετάρτη 24/06 Σκοτεινό Δωμάτιο Ι  

Πέμπτη 25/06 Σκοτεινό Δωμάτιο ΙΙ 

Β΄ ΚΥΚΛΟΣ

Τρίτη 30/06 Πήλινα Φαναράκια 

Τετάρτη 1/07 Δούρειος Ίππος Ι 

Πέμπτη 2/07 Δούρειος Ίππος ΙΙ 

Γ΄ ΚΥΚΛΟΣ

Τρίτη 7/07 Πελώριοι 

Τετάρτη 8/07 Χάρτινες Πολιτείες 

Πέμπτη 9/07 Ο κήπος μου 

Δ΄ ΚΥΚΛΟΣ

Τρίτη 14/07 Το νησί Ι 

Τετάρτη 15/07 Το νησί ΙΙ 

Πέμπτη 16/07 Το νησί ΙΙΙ 

Ε΄ ΚΥΚΛΟΣ

Τρίτη 21/07 Μια πόλη σε πάζλ Ι 

Τετάρτη 22/07 Μια πόλη σε πάζλ ΙΙ 

Πέμπτη 23/07 Μια πόλη σε πάζλ ΙΙΙ 

ΣΤ΄ ΚΥΚΛΟΣ

Τρίτη 28/07 Δωμάτιο Ονείρων Ι 

Τετάρτη 29/07 Δωμάτιο Ονείρων ΙΙ  

Πέμπτη 30/07 Δωμάτιο Ονείρων ΙΙΙ 

 

Έναρξη εργαστηρίων: 22/06.

 

URL: http://www.arkki.gr 

Επικοινωνία: Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

T: 210 5230130 (Γεωργία Φούντα)

https://www.facebook.com/arkki.gr



 

Φανατικοί των Πάρκων Αναψυχής, σας προτείνουμε… Ιπποκάμηλο!

Πρόκειται για ένα ωραίο και πρωτότυπο πάρκο αναψυχής κοντά στην Πάτρα, συγκεκριμένα στα Σαγέικα Αχαΐας. Μια πολύ καλή ευκαιρία απόδρασης και διασκέδασης για τα παιδιά, αλλά και για τους μεγάλους.

Δείτε τι περιλαμβάνει μεταξύ άλλων (οι πληροφορίες προέρχονται από το site http://www.ippocamilos.gr):

 

Ζωολογικός Κήπος

Το πάρκο διαθέτει ζωολογικό κήπο που φιλοξενεί 80 είδη πτηνών και ζώων, στα 50 άριστων προδιαγραφών κλουβιά και την τεχνητή λίμνη μας. Μικροί και μεγάλοι μπορούν με μια βόλτα στον ζωολογικό μας κήπο να θαυμάσουν σπάνια ή μή ζώα και πουλιά, τα οποία δύνανται να ταΐσουν με κατάλληλες ζωοτροφές που προμηθεύονται από το πάρκο.

 

Camel Riding

Οι επισκέπτες του πάρκου έχουν τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με τις εξωτικές καμήλες, να τις ταϊσουν με ειδική τροφή που προμηθεύονται από το πάρκο, να τις χαϊδέψουν, καθώς επίσης να δοκιμάσουν μια βόλτα με το καραβάνι. Το καραβάνι αποτελείται από 2-4 καμήλες, όπου έμπειροι καμηλιέρηδες σας ανεβάζουν με ασφάλεια και ο οδηγός καμηλιέρης οδοιπόρος, οδηγεί το καραβάνι για μια βόλτα μέσα στο πάρκο.

 

Παιδότοπος

Σας περιμένουμε μαζί με τους μικρούς μας φίλους στον παιδότοπο του πάρκου, που θα δώσει ατελείωτες ώρες χαράς στους μικρούς και χαλάρωσης στους μεγάλους, που μπορούν χωρίς άγχος να απολαύσουν είτε ένα ρόφημα στο διπλανό Snack Bar, είτε να ψυχαγωγηθούν με κάποια ιππική δραστηριότητα. Ο παιδότοπος περιλαμβάνει 4 μεγάλα φουσκωτά παιχνίδια, καθώς επίσης κούνιες, τσουλίθρες και τραμπολίνο.

 

Restaurant Bar

Σχεδιάζοντας και χτίζοντας το πάρκο «ΙΠΠΟΚΑΜΗΛΟΣ» σκεφτήκαμε το καλύτερο για σας. Το πραγματικά ξεχωριστό ξύλινο Salé μας, έχει διαμορφωθεί σε έναν φιλικό πολυχώρο που περιλαμβάνει το Café μας, στο οποίο απολαμβάνοντας ένα ρόφημα υπό τους ήχους μοντέρνας μουσικής, έχετε ταυτόχρονα απεριόριστη θέα στο στίβο ιππασίας. Όσο η ώρα προχωρά το Bar μας, με τη μεγάλη του ποικιλία, θα ικανοποιήσει κάθε σας ανάγκη για ένα χαλαρωτικό ποτό. Το Restaurant μας θα σας υποδεχτεί στο ζεστό και άνετο χώρο του για να δοκιμάσετε τις εμπνεύσεις του σεφ μας με βάση την ευρωπαϊκή κουζίνα, αλλά και θαρραλέες επιλογές με γεύσεις κυνηγιού όπως ελάφι, αγριογούρουνο και φασιανό. Όλα αυτά συνδυάζονται με την προσεκτικά επιλεγμένη λίστα κρασιών μας.

 

Snack Bar

Στους έξοχα διαμορφωμένους υπαιθρίους χώρους του πάρκου θα βρείτε το Snack Bar, το ιδανικό σημείο για να απολαύσετε μικρές νοστιμιές και δροσιστικά ροφήματα κάτω από τη σκιά του δέντρου. Όταν ανάψει το Grill οι μυρωδιές σας καλούν για να δοκιμάσετε τα καταπληκτικά ψητά μας, συνοδευόμενα από παγωμένη μπύρα. Όσο οι μικροί μας φίλοι διασκεδάζουν στον χαρούμενο παιδότοπο μας, εσείς θα χαλαρώνετε φορτίζοντας τις μπαταρίες σας για να συνεχίσετε τη μέρα σας, είτε με μία βόλτα στο ζωολογικό μας κήπο, είτε να ανακαλύψετε τις χαρές που προσφέρει η ιππασία.

 

 

Πισίνα

Οι δύο πισίνες για μεγάλους και μία πισίνα για μικρούς του πάρκου, σας περιμένουν να τις απολαύσετε μαζί με τη φουσκωτή νεροτσουλίθρα και το υπαίθριο jacuzzi 6 ατόμων, για να σας προσφέρουν μοναδικές στιγμές δροσιάς και χαλάρωσης.

 

Επικοινωνία

Τηλ.: 2693 774010, 210 222235

Κιν.: 6932 229118

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Site: http://www.ippocamilos.gr

Για ομαδικές επισκέψεις γίνονται ειδικές τιμές

 

Ενδεικτικές φωτογραφίες

ippocamilos-1

ippocamilos-2

ippocamilos-3

ippocamilos-4

ippocamilos-5

 

Οι παιδικές χαρές δίνουν αμέριστη χαρά και ευχαρίστηση στα παιδιά και μπορούν να αποτελέσουν τον κατάλληλο χώρο κοινωνικοποίησης του παιδιού από πολύ μικρή ηλικία. Είναι οι χώροι όπου το παιδί έρχεται σε επαφή με τα άλλα παιδιά και μπορεί να προκαλέσει μία σημαντική στιγμή όσον αφορά στην κοινωνικότητά του και την ανάμειξή του στα παιχνίδια.

Είναι πολύ σημαντικό το παιδί να λαμβάνει συμβουλές και καθοδηγήσεις από τους γονείς του για να μπορεί μόνο του έπειτα να κάνει πράξη με τον δικό του τρόπο την συναναστροφή με τα άλλα παιδιά είτε της ηλικίας του είτε όχι. Οι παιδικές χαρές πρέπει να πληρούν μια σειρά από αξίες και να λειτουργούν σαν ένα μικρό νηπιαγωγείο. Να είναι δηλαδή ένας σταθμός στην ζωή του μικρού παιδιού που θα θυμάται έχοντας τις καλύτερες αναμνήσεις από αυτήν την περίοδο.

 

octopus-medium

 

Θα ήταν ιδανικό τουλάχιστον οι ιδιωτικές παιδικές χαρές να είχαν αναπτύξει μία άλλη φιλοσοφία ως προς την προσοχή που δείχνουν στο κοινό τους και να είχαν δώσει βάρος στην αξία της διαπαιδαγώγησης μέσω του παιχνιδιού. Το εκπαιδευτικό παιχνίδι σε έναν τέτοιο χώρο μπορεί να αναπτύξει στο παιδί σημαντικές αξίες και ιδανικά και να του βγάλει την ευαίσθητη πλευρά του εαυτού του.

Ειδικά σε παιδιά που από το σπίτι τους δεν παίρνουν τις απαραίτητες καθοδηγήσεις με εκπαιδευτικές μεθόδους, είναι απαραίτητο. Το σχολείο ως έννοια καθίσταται στο παιδί αλλά και τον γονιό σαν ένας χώρος που το «πρέπει» έχει μεγαλύτερη αξία από το «θέλω» και το «μου αρέσει». Έτσι δεν μπορεί να επιτελέσει τέτοια διαδικασία. Φυσικά μπορεί να την ενισχύσει όμως.

Ο πρωταρχικός ρόλος δίνεται σε άλλα μέρη και απαιτεί χρόνο και μεράκι για να βγει στην επιφάνεια ένα τέτοιο project. Είναι αποφάσεις που αφορούν στην παιδεία και πρέπει να λαμβάνονται περισσότερο υπόψη από οποιοδήποτε άλλο ζήτημα.

Ευχαριστούμε την εταιρεία Octopus για τις πολύτιμες συμβουλές!

PARENTBOOK.GR

Μια μοντέρνα οικογένεια βάφει τα στερεότυπα με το χρώμα που της ταιριάζει. 

Το parentbook.gr είναι μια ιστοσελίδα για όλες τις οικογένειες. Εκείνες που έχουν παιδί, εκείνες που βιώνουν εγκυμοσύνη, δεν έχουν παντρευτεί, εκείνες που δεν θα παντρευτούν ποτέ. Γονείς, singles, κατοικίδια, όλοι μια παρέα εδώ, επιλέγουμε το χρώμα που μας ταιριάζει…

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία. More details…