×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 171
JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 175

Το Σαββατοκύριακο "πλησιάζει" η θερμοκρασία "ανεβαίνει" και αναρωτιέστε σε ποιά παραλία να πάτε με την οικογένεια σας.


Κι εκεί που σκέφτεστε ότι η Αθήνα δεν έχει ωραίες - καθαρές παραλίες σας δίνουμε υπέροχες ιδέες για βουτιές σε κρυστάλλινα νερά. 

Με ένα κλικ στο cleanbeaches.gr μπορείτε να δείτε τις λεπτομερείς μετρήσεις που έχουν γίνει και παρακάτω θα δείτε τις πιο Καθαρές Παραλίες φέτος (2016)

Στο Νότιο Ευβοϊκό

1 ΟΙΚ. ΑΓ.ΚΩΝ/ΝΟΥ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΝΕΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ΟΔ.ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
2 ΦΟΙΝΙΚΩΝ & ΑΓΡΑΜΠΕΛΗΣ
Στο Σαρωνικό

1 ΛΕΓΡΑΙΝΑ
2 ΦΩΚΑΙΑ Α
3 ΘΥΜΑΡΙ Α
4 ΘΥΜΑΡΙ Β
5 ΣΑΡΩΝΙΔΑ ΚΤΙΡΙΟ ΝΟ 46
6 ΣΟΥΝΙΟ Α
7 ΣΑΡΩΝΙΔΑ ΕΚΘΕΣΗ
8 ΛΑΓΟΝΗΣΙ DELAO
9 ΣΑΡΩΝΙΔΑ ΕΔΕΝ
10 ΑΚΤΗ ΕΟΤ ΑΛΙΜΟΥ (ΑΚΤΗ ΑΛΙΜΟΥ)

Στην Ανατολική Αττική

1 ΚΟΚΚΙΝΟ ΛΙΜΑΝΑΚΙ
2 ΜΑΤΙ
3 ΣΥΡΙ Β
4 ΣΥΡΙ Α
5 ΔΑΣΚΑΛΙΟ Beach bar coco-loco
6 ΛΑΥΡΙΟ ΔΕΗ Β
7 ΒΡΑΥΡΩΝΑ ΒΡΑΧΙΑ
8 ΚΥΑΝΗ ΑΚΤΗ
9 ΛΑΥΡΙΟ - ΑΚΤΗ ΠΑΝΤΑΝΕΛΑ
10 ΣΧΙΝΙΑΣ ΠΕΥΚΑ ΤΕΡΜΑ
Στη Δυτική Αττική

1 ΚΑΚΙΑ ΣΚΑΛΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΥΝΕΛ
2 ΚΑΚΙΑ ΣΚΑΛΑ 250 μ ΠΡΙΝ ΑΠΟ HOTEL
3 ΚINETTA ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΙΝΕΤΤΑΣ
4 ΚΑΚΙΑ ΣΚΑΛΑ HOTEL KOKKINIS

Στην Εύβοια

1 Παραλία Αστέρια, Χαλκίδα
Σε Αίγινα - Αγκίστρι

1 Κλειδί
Στην Ύδρα

1 Σπηλιά, 2ος βατήρας
Στον Πόρο

1 Ρωσικός Ναύσταθμος
Στις Σπέτσες

1 Αγία Παρασκευή
2 Ανάργυρος (Καΐκι)
3 Λιγονέρι
4 Ζωγιεργιά

Σε σχέση με πέρυσι
25% πιο Καθαρή 1 ΙΣΘΜΙΑ ΟΙΚIΣΜΟΣ ΚΑΒΟΣ
26% πιο Καθαρή 2 ΚΑΚΙΑ ΘΑΛΑΣΣΑ
29% λιγότερο Καθαρή 3 PIZZA ASCOT ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΓΙΑ ΟΙΚ.ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑΣ
12% πιο Καθαρή 4 ΒΑΡΚΙΖΑ ΠΛΑΖ ΑΡΧΗ
64% λιγότερο Καθαρή 5 ΑΡΧΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ)
28% λιγότερο Καθαρή 6 ΒΟΤΣΑΛΑΚΙΑ
23% πιο Καθαρή 7 ΘΥΜΑΡΙ Β
51% πιο Καθαρή 8 ΣΑΡΩΝΙΔΑ ΚΤΙΡΙΟ ΝΟ 46
32% πιο Καθαρή 9 ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΟΙ ΑΡΧΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΧΑΝΙΚΙΑΝ
27% πιο Καθαρή 10 ΖΟΥΜΠΕΡΙ

 

5 ελεύθερες παραλίες της Αττικής που θυμίζουν νησί.


Κι όμως η Αττική έχει παραλιακές γωνιές που θυμίζουν Κυκλάδες! Αυτές είναι οι καλύτερες βουτιές που κάναμε στην πρόσφατη βόλτα μας.

Οδηγώντας προς Σούνιο, μετά την Παλαιά Φώκαια και το Θυμάρι, λίγα μέτρα μετά την ταμπέλα «παραδοσιακός οικισμός Χάρακα» που θα βρείτε στο αριστερό σας χέρι, στρίψτε δεξιά και ακολουθήστε το χωματόδρομο.

Ψιλή άμμος, καθαρά νερά και δύο beach bars συνθέτουν το σκηνικό της παραλίας του Χάρακα.
Εδώ θα έχετε την αίσθηση ότι βρίσκεστε σε νησί – κι αυτό δεν αποτελεί σχήμα λόγου, ούτε υπερβολή.

Οι αποδράσεις στις παραλίες της, άλλωστε, πάντα προσέφεραν την ψευδαίσθηση της σύντομης απόδρασης.

Ο Άγιος Νικόλαος Αναβύσσου έχει επιλογές για όλα τα γούστα.

Στα δεξιά της παραλίας, βρίσκεται το beach bar «Loca» που μαγνητίζει τη νεολαία με τις ξαπλώστρες, τη μουσική και το vibe του διατηρώντας ένα σχετικά χαμηλό προφίλ. Στα αριστερά, τα πράγματα είναι πιο παρεΐστικα, οικογενειακά και... pet friendly σχεδόν σε ίσες δόσεις.

Η περιοχή πάντως κρύβει κι ένα μικρό θησαυρό: Ανηφορίζοντας προς το πέτρινο εκκλησάκι και ακολουθώντας το μονοπάτι από την πίσω πλευρά, θα βγείτε σε ένα μικρό προστατευμένο κολπίσκο με βράχια και γαλαζοπράσινα νερά που χωρά το πολύ τρεις παρέες.

Αμέσως μετά τον Χάρακα με κατεύθυνση το Σούνιο στρίβετε δεξιά. Στο τέρμα του χωματόδρομου, θα βρείτε ένα μικρό χώρο πάρκινγκ. στα δεξιά του βρίσκεται η παραλία των γυμνιστών και στα αριστερά το ΚΑΠΕ ( Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας ).

Αφήστε εκεί το αυτοκίνητό σας, κατεβείτε μερικά σκαλάκια μέχρι την καντίνα και παραδοθείτε στα βαθιά γαλάζια νερά του Σουνίου. Ιδανική τις καθημερινές, με πολυκοσμία τα σαββατοκύριακα.

Αγαπημένη παραλία της ανατολικής Αττικής με ψιλό βότσαλο, δύο χιλιόμετρα μετά το Πόρτο Ράφτη, η Ερωτοσπηλιά διαθέτει καντίνα για τις απαραίτητες ανάσες δροσιάς, αλλά όχι και ξαπλώστρες, γι’ αυτό εξοπλιστείτε καταλλήλως. Αν θέλετε φυσική δροσιά επιλέξτε την αριστερή πλευρά στην οποία πέφτει πρώτα ο ίσκιος το απόγευμα.

Κατευθυνόμενοι από το Μαρκόπουλο προς το Πόρτο Ράφτη, στρίψτε αριστερά στη διασταύρωση προς Βραυρώνα ακολουθώντας τις ταμπέλες για Χαμολιά. Την ήσυχη αυτή παραλία προτιμούν συνήθως όσοι διαθέτουν εξοχικά στη γύρω περιοχή. Λίγο μετά υπάρχει κι ένα απόμερο σημείο στο οποίο συχνάζουν γυμνιστές.

Διαβάστε ακόμη: Top Οικογενειακές Παραλίες

Πηγή: athinorama.gr

 

 


Ταξίδι με μωρό για πρώτη φορά σημαίνει.. άγχος. Τι θα πάρω μαζί μου ή καλύτερα τι θα αφήσω στο σπίτι.. Πώς θα αποφύγω όλα τα μικρόβια, θα του αρέσει το ταξίδι ή θα κλαίει; Πολλές ερωτήσεις και πολλές απαντήσεις για να είστε προετοιμασμένες. 

Ας πάρουμε ένα σενάριο στο οποίο ταξιδεύετε με αεροπλάνο. Τι κακό μπορεί να συμβεί:

α. Υπάρχει μικρή περίπτωση να σας ζητήσουν να επιβεβαιώσετε την ηλικία του μωρού σας. Να έχετε μαζί τα απαραίτητα έγγραφα που το αποδεικνύουν (ειδικά για πτήξεις εωτερικού)

β. Το μωράκι σας θα κλαίει ασταμάτητα και με όλη του τη δύναμη και εσείς θα θέλετε να σας καταπιεί η γη. Ηρεμήστε. Τα μωρά κλαίνε. Όλοι οι συνεπιβάτες σας υπήρξαν μωρό και σίγουρα κάποια στιγμή έκλαψαν χωρίς να σκέφτονται αν ενοχλούν. Αντί να επικεντρώσετε το ενδιαφέρον σας εκείνους, αγκαλιάστε το μωρό σας και προσπαθήστε να το ηρεμήσετε (αν δεν είστε εσείς ήρεμη, μάλλον δεν θα είναι ούτε το μωρό σας).

γ. Κατά λάθος κουνάει χεράκι-ποδαράκια και χύνει το μπουκάλι με το γάλα. Αν θηλάζετε κανένα πρόβλημα. Αν δεν θηλάζετε να θυμάστε πάντοτε να έχετε εφεδρικό. Χαμένο δεν θα πάει..

δ. Κάνει εμετό και λερώνεται. Εδώ μάλλον είστε ήδη προετοιμασμένες και έχετε μια αλλαξιά μαζί σας. Αν όχι τότε αφήστε το να ηρεμήσει και έπειτα προσπαθήστε να καθαρίσετε με ενα καθαρό πανάκι και νερό. 

Ό,τι κι αν συμβεί θα το λύσετε με ψυχραιμία και χωρίς ντροπή.

Να επικεντρώνεστε στις διακοπές που συνήθως ακολουθούν ένα ταξίδι. 

 

Την Τετάρτη 6 Ιουλίου στις 7.30 το απόγευμα το Greek Cultural Institute και το Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης οργανώνουν έναν περίπατο στην Πλάκα που μέσω της οδού Τριπόδων θα μας οδηγήσει στο χορηγικό Μνημείο του Λυσικράτη κι από εκεί στα Αναφιώτικα, όπου θα απολαύσουμε το Αθηναϊκό σούρουπο.

Ξεκινώντας από το Μουσείο θα γνωρίσουμε την ιστορία της πόλης και των μνημείων της περιοχής, ενώ στην πορεία μας θα μάθουμε και για τις πιο όμορφες ιστορίες αγάπης που συνδέονται με την περιοχή αυτή της Πλάκας.

Μόλις βραδιάσει θα επιστρέψουμε στο Μουσείο και εκεί στην αυλή του, με ένα ποτήρι κρασί θα απολαύσουμε αποσπάσματα από τον παλιό ελληνικό κινηματογράφο με ταινίες που έχουν γυριστεί στην οδό Τριπόδων.

Οδηγός μας σε αυτό το ταξίδι στο χρόνο θα είναι ο συγγραφέας και δημοσιογράφος Κώστας Στοφόρος.

Θα υπάρχει ταυτόχρονη μετάφραση και στα αγγλικά
Η συμμετοχή κοστίζει συνολικά 10 ευρώ και περιλαμβάνει εκτός από τον περίπατο ξενάγηση στο Μουσείο

Για ομάδες των πέντε ατόμων και άνω προβλέπεται έκπτωση 20%

Απαραίτητη η κράτηση θέσεων
Πληροφορίες:
Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης
Τριπόδων 23, Πλάκα, Αθήνα
210 3250341/ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Βρίσκεται μόλις μία ώρα μακριά από την Αθήνα αλλά για τον περισσότερο κόσμο αποτελεί έναν άγνωστο παράδεισο.

Ο λόγος για το Εγγλεζονήσι της Χαλκίδας.

Το Εγγλεζονήσι ή Κτυπονήσι ή Γάιδαρος είναι μια μεγάλη και ακατοίκητη νησίδα, απέναντι από την παραλία Παναγίτσας-Δροσιάς της Χαλκίδας.

Πρόκειται για μια δεντρόφυτη έκταση. Στην κορυφή του ενός εκ των δύο λόφων του νησιού, υπάρχει ο ναός του Αγίου Νικολάου του Νέου.

Το νησί είναι ιδανικό για ψάρεμα, κι έχει τρεις αμμώδεις γαλαζοπράσινες παραλίες που προσφέρονται για μπάνιο και για καταδύσεις.


Οι γονείς αναρωτιούνται αν είναι ασφαλές να ταξιδεύουν τα παιδιά μόνα τους με το αεροπλάνο. Συνέβησαν 2 σεξουαλικές επιθέσεις μέσα σε μία εβδομάδα.

Δύο διαφορετικά περιστατικά σεξουαλικής επίθεσης σε ανηλίκους που ταξίδευαν μόνοι τους με αεροπλάνο, προβληματίζουν σοβαρά τους γονείς.

Ο 26χρονος Chad Camp, κατηγορήθηκε ότι «ψαχούλευε» ένα 13χρονο κορίτσι κατά τη διάρκεια μιας πτήσης της American Airlines, από το Ντάλας προς Πόρτλαντ.
Σύμφωνα με την Washington Post, ο Camp διάλεξε να καθίσει δίπλα στην μικρή, ενώ το αεροπλάνο ήταν σχεδόν άδειο.

Όταν μία αεροσυνοδός επέστρεψε για να προσφέρει ποτό, ενώ είχε αφήσει το ζευγάρι μόνο του για μισή ώρα, είδε το χέρι του Camp στο καβάλο του κοριτσιού.
Απομάκρυνε αμέσως τη μικρή από δίπλα του, και μόλις το αεροπλάνο προσγειώθηκε τον συνέλαβαν.

Επίσης σε μία άλλη πτήση, ένας 23χρονος προσπάθησε να φιλήσει ένα 13χρονο κορίτσι που κοιμόταν δίπλα του, στις Alaska Airlines από το Πόρτλαντ.
Η πτήση αυτή κατευθύνθηκε προς το Seattle, λόγω της ανάρμοστης συμπεριφοράς αυτού του ανθρώπου προς το νεαρό κορίτσι.

«Είναι συγκλονιστικό.
Είναι πράγματι δύσκολο να πιστέψεις ότι ένας άνθρωπος μπορεί να κάνει τέτοιου είδους κινήσεις.

Δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει, αλλά είναι τρομακτικό», δήλωσε ένας πατέρας 6χρονου παιδιού στο KGW.
Έτσι οι γονείς που μίλησαν στο KGW είναι διχασμένοι για το αν θα πρέπει τα παιδιά να ταξιδεύουν μόνα τους.

«Τόσο η σύζυγός μου, όσο και εγώ ταξιδεύσαμε σαν ασυνόδευτοι ανήλικοι σαν παιδιά, το θυμόμαστε και είμαστε πολύ προβληματισμένοι.
Δεν ξέρουμε την απάντηση σε αυτό, λόγω των περιστατικών που ακούμε» λέει ένας πατέρας.

Άλλη μητέρα δηλώνει: «Αν υπάρχει κάποιος μαζί τους, ένας συνοδός, όπως επίσης θα πρέπει τα παιδιά να είναι στο μπροστινό μέρος του αεροπλάνου για να μπορούν να τα επιβλέπουν συνεχώς.
Τότε ίσως να το αποφάσιζα. Διαφορετικά δεν θα το επιτρέψω.»

Οι περισσότερες αεροπορικές εταιρίες, ορίζουν τα παιδιά ηλικίας μεταξύ 5 έως 12 ετών που ταξιδεύουν μόνα τους ως «ασυνόδευτοι ανήλικες», αυτό απαιτεί ένα πρόσθετο κόστος για να τα παρακολουθεί συνεχώς μία αεροσυνοδός.
Όμως τα παιδιά από 12 έως 17 ετών μπορούν να πετάξουν χωρίς επίβλεψη.

Η Washington Post αναφέρει, ότι η American Airlines, από τον Αύγουστο του 2014, έχουν επιβάλει ένα επιπλέον κόστος $150- δολαρίων, για κάθε διαδρομή, για τα ασυνόδευτα παιδιά ηλικίας 12 – 14 ετών.
Ενώ προηγουμένως πλήρωναν επιπλέον μόνο για τα παιδιά ηλικίας 4 - 11 ετών.

Παρεμπιπτόντως, το 13χρονο κορίτσι που δέχτηκε επίθεση στην πτήση της American Airlines, είχε καταχωρηθεί ως ασυνόδευτο ανήλικο παιδί και η μητέρας της κατέβαλε το σχετικό τέλος.
Τώρα θα κάνει μήνυση γι’ αυτό που συνέβη.

«Ήταν 30 λεπτά κόλασης γι’ αυτό το νεαρό κορίτσι», δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας.

Προς το παρόν, δεν υπάρχει επίσημη εκτίμηση για το πόσο συχνά συμβαίνουν τέτοια περιστατικά, αλλά ίσως συμβαίνουν και μία φορά την εβδομάδα, σύμφωνα με το ABC News.

Αν έχετε αποφασίσει να αφήσετε το παιδί σας να ταξιδεύσει μόνο του, συζητήστε εγκαίρως μαζί του για να ειδοποιήσει αμέσως το πλήρωμα, αν κάτι ανάρμοστο συμβεί.

Επίσης προσπαθήστε να καθίσει στο μπροστινό μέρος του αεροπλάνου, ώστε να είναι ευκολότερο για το πλήρωμα να ρίχνουν μία ματιά στο παιδί, ακόμη και αν δεν είναι υποχρεωμένοι να το κάνουν.
Είναι καθαρά απόφαση των γονέων να αφήσουν το παιδί να ταξιδεύσει μόνο του, όμως σε αυτή την περίπτωση καλό είναι να σιγουρευτούν ότι θα είναι απόλυτα ασφαλές στην πτήση αυτή.

 

 

Έχετε παιδάκια! Πού μπορείτε να πάτε για μπάνιο διασφαλίζοντας ότι θα είναι καθαρά και δεν θα χρειαστεί να βγάλετε τον ώμο σας κουβαλώντας κουβαδάκια, φτυαράκια, σωσιβιάκια, μπρατσάκια και πιτσιρίκια που κλαίνε γιατί ζεστάθηκαν/ κουράστηκαν/ έπεσαν και χτύπησαν.
Και η λίστα με τα απαραίτητα χαρακτηριστικά της ιδανικής παραλίας δεν τελειώνει εδώ. Χρειάζεστε άμμο, θάλασσα όχι πολύ παγωμένη αλλά ούτε και υπερβολικά ζεστή να έχεις άγχος για μικρόβια. Θέση στάθμευσης κοντά γιατί όπως είπαμε παιδιά = πολύ κουβάλημα. 

Να μην την χτυπούν αλύπητα οι άνεμοι και να μην είναι τελείως ερημική γιατί σίγουρα μια καντίνα, ταβέρνα, περίπτερο θα το χρειαστείτε.

Άρα; Βρήκαμε για εσάς παραλίες που έχουν όσα προαναφέρθηκαν και μερικές έχουν και περισσότερα. Βούρ για βουτιές λοιπόν. Πάρτε ένα βιβλίο και κάντε το σταυρό σας να είναι ήρεμα ώστε να διαβάσετε έστω μια σελίδα #γλυκά_βάσανα_γονέων.

Σάνη, Χαλκιδική

Τυρκουάζ νερά, ρηχά και φιλικά προς τα παιδιά και λευκή απέραντη άμμος σε ένα σκηνικό με καταπράσινη βλάστηση που θυμίζει τροπικό νησί ή ιδιωτική παραλία είναι μόνο μερικά από τα όνειρα των διακοπών σας που βγαίνουν αληθινά

Γέρακας, Ζάκυνθος

Απαλή χρυσαφένια αμμουδιά, καταπληκτικά νερά και ευκαιρίες περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης για τα πιτσιρίκια, που μπορούν εδώ να μάθουν τα πάντα για τα χελωνάκια Caretta Caretta -των οποίων ο Γέρακας τυγχάνει η αγαπημένη παραλία. Σημειώστε ότι στις 19.00 η παραλία κλείνει, για να αφήσει τα συμπαθή τετράποδα στην ησυχία τους.

Στούπα, Μεσσηνία

Ρηχά κρυστάλλινα νερά, φανταστική αμμουδιά, οργάνωση που εγγυάται ότι δεν θα σας λείψει τίποτα. Μία από τις δημοφιλέστερες παραλίες γύρω από την Καλαμάτα έχει κάτι για όλους... εκτός από τους ερημίτες -που ούτως ή άλλως μάλλον δεν εκτιμούν τις «οικογενειακές» παραλίες.

Αγία Βαρβάρα, Μάνη

Μια που αναφερθήκαμε στους ερημίτες, ας μην τους αφήσουμε παραπονεμένους: Η Αγία Βαρβάρα της Μάνης, κοντά στον Κότρωνα, μπορεί να μην είναι οργανωμένη, είναι όμως ωραιότατη για εσάς και τα πιτσιρίκια σας. Το ταβερνάκι στην άκρη της εγγυάται ότι δεν θα ξεμείνετε από προμήθειες, ενώ η αμμουδιά είναι ιδανική για να χτίσετε κάστρα εμπνεόμενοι από το μικρό εκκλησάκι πάνω στην αμμουδιά που ο θρύλος θέλει να το έχουν χτίσει πειρατές. Τα νερά της είναι κρυστάλλινα, ενώ οι φουντωτές πικροδάφνες που την κορνιζάρουν εξασφαλίζουν την πολυπόθητη σκιά.

Άγιος Βασίλειος, Βοιωτία

Άλλη μία λιγότερο διάσημη παραλία, στον Κορινθιακό Κόλπο αυτή τη φορά (75 λεπτά μακριά από την Αθήνα) διαθέτει χοντρή άμμο και άπλετη σκιά από αρμυρίκια, τα οποία την καλύπτουν σχεδόν στο σύνολό της. Πολύ κοντά της θα βρείτε δύο ταβερνάκια για τις απαραίτητες προμήθειες, ενώ στα δυνατά της σημεία συγκαταλέγονται τα νερά της που δεν βαθαίνουν απότομα.

Ελαφονήσι, Κρήτη

Πιθανότατα τα πιο ρηχά και πιο ζεστά νερά που θα βρείτε σε παραλία εντός ελληνικών συνόρων. Έξτρα πόντους κερδίζει για το απλώς εξωπραγματικό τοπίο, την ροζ άμμο, το τιρκουάζ χρώμα των νερών και τις υδάτινες βόλτες (περπατάτε μέσα στο νερό, που δεν φτάνει πάνω από το γόνατο) μέχρι τους ολόλευκους αμμόλοφους στο νησάκι απέναντι -που δεν απέχει παραπάνω από πενήντα μέτρα από την παραλία.

Καλά Νερά, Πήλιο

Είναι μια από τις δημοφιλέστερες παραλίες του Πηλίου, ειδικά για οικογένειες με πιτσιρίκια. Είναι, επίσης, η μοναδική με πλατάνια ως την αμμουδιά -μίλησε κανείς για απολαυστική σκιά; Ο συνδυασμός χρυσαφένια αμμουδιά - ρηχά και διάφανα νερά παίζει κι εδώ δυνατά, ενώ έξτρα μπόνους είναι τα ειδικά σχεδιασμένα για παιδιά θαλάσσια σπορ και παιχνίδια που θα βρείτε εδώ. Η παραλία είναι οργανωμένη, οπότε δεν θα χρειαστεί να κουβαλήσετε τίποτα μαζί σας.

Αρίλλας, Θεσπρωτία

Πολύ κοντά στα Σύβοτα, η παραλία του Αρίλλα είναι απάνεμη και οργανωμένη, με ψιλή άμμο και ρηχά πεντακάθαρα νερά. Διαθέτει ξαπλώστρες και ομπρέλες, παιχνίδια θαλάσσης που θα ξετρελάνουν τα πιτσιρίκια σας, και βέβαια καντίνα για τα απαραίτητα παγωτά, τοστάκια και νερά. Πολύ κοντά στην παραλία, στο γραφικό χωριουδάκι της Πέρδικας, θα βρείτε επίσης ταβερνάκια που σερβίρουν ολόφρεσκα θαλασσινά.

Άβυθος, Κεφαλλονιά

Αν δεν το υποψιαστήκατε από το όνομά της, να το επιβεβαιώσουμε: Τα ρηχά νερά της είναι ιδανικά για τα μακροβούτια των μικρών σας κολυμβητών. Διαθέτει, επίσης, φανταστική αμμουδιά που απλώνεται σε μήκος 600 μέτρων, και υποδομή που περιλαμβάνει ναυαγοσώστη, ντους, τουαλέτες, ομπρέλες, ξαπλώστρες, καντίνα και εστιατόρια.

Χερόμυλος, Εύβοια

Βρίσκεται πολύ κοντά στις Πετριές, στην πλευρά της Εύβοιας που βλέπει το Αιγαίο, και διαθέτει απαλή άμμο μέσα κι έξω από το νερό, πεντακάθαρα νερά και μια καντίνα που αναλαμβάνει να μας εφοδιάσει με τα απαραίτητα. Κατά τα άλλα, η παραλία δεν είναι οργανωμένη (πράγμα που θα χαροποιήσει ιδιαίτερα τους εχθρούς της ξαπλώστρας). Τα δέντρα στο πίσω μέρος εξασφαλίζουν την απαραίτητη φυσική σκιά.

Πηγή: in2life.gr

Αφού περάσαμε έναν διασκεδαστικό χειμώνα μαζί τους στο «Box Athens», στο live club όπου κέρδισαν το στοίχημα με όπλο το κέφι και την ενεργητικότητά τους, οι ΜΕΛΙSSES θα συνεχίσουν να «βουίζουν» το καλοκαίρι
με εμφανίσεις κάθε Τετάρτη στο «Block 164» και κάθε Πέμπτη στο «Cabaret @ Romeo», ενώ επίκειται η συμμετοχή τους στο Colour Day Festival στις 16/6 και η καλοκαιρινή τους περιοδεία.

Για να μας προετοιμάσει, η αγαπημένη μας party band κυκλοφορεί στην Panik ένα νέο, χορευτικό single, που μας προτρέπει να εκφραστούμε «Πιο δυνατά».

Ακούστε το νέο single «Πιο δυνατά».

πηγή: athinorama.gr

PARENTBOOK.GR

Μια μοντέρνα οικογένεια βάφει τα στερεότυπα με το χρώμα που της ταιριάζει. 

Το parentbook.gr είναι μια ιστοσελίδα για όλες τις οικογένειες. Εκείνες που έχουν παιδί, εκείνες που βιώνουν εγκυμοσύνη, δεν έχουν παντρευτεί, εκείνες που δεν θα παντρευτούν ποτέ. Γονείς, singles, κατοικίδια, όλοι μια παρέα εδώ, επιλέγουμε το χρώμα που μας ταιριάζει…

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία. More details…